Valorant TR serveri çocuklardan neden nefret ediyor?

Dostum her insan farklıdır ama cidden Valorant TR serverindeki çocuklar çok kanser. Bilerek satıyorlar bilerek çıkıyorlar sabote ediyorlar küfür hakaret saymıyorum zaten.

Kendisi benim arkadaşım 5 dk önce bir maç bitti 2 tane adam oyun başlar başlamaz kavga etmeye başladı biri Support alıp eğer kill almazsan oruçlu oruçlu söverim dedi sonra konu öyle devam etti bu yüzden birisi oyundan çıktı cidden TR sv si çok değişik toxic olmayan TR insanı bile TR sv si girmiyor artık bütün oyunlarda bu böyle TR sv klasiği oldu bu artık.

Yok hocam isterse 70 yaşındaki biride oynayabilir onda bir sorun yok, yeter ki toxiclik yapmasınlar.

Ne güzel aynı fikirdeyiz. GTA'dan tut CS-GO'ya kadar kimlik doğrulamalı yaş kontrolü getirilmeli anca o zaman Avrupa gibi öncü ülkelerden olabiliriz.

Türkiye'de Online oyuncu kitlesi beleş oyuncu kitlesiyle aynı olduğu için, bu kadar. CoD Warzone geçince o tip insansı varlıklar ortalıkta kalmıyor.

Ne güzel aynı fikirdeyiz. GTA'dan tut CS:GO'ya kadar kimlik doğrulamalı yaş kontrolü getirilmeli anca o zaman Avrupa gibi öncü ülkelerden olabiliriz.

Şimdi dediğin iyi bir fikir ama yaşı küçük olup toxic olmayan insanlara yazık değil mi?

Türkiye'de Online oyuncu kitlesi beleş oyuncu kitlesiyle aynı olduğu için, bu kadar. CoD Warzone geçince o tip insansı varlıklar ortalıkta kalmıyor.
Orası öyle evet ama ekonomik durumumuza bakarsak oyunların fiyatlarının ne olduğu malum, oyunları alabilecek bir para yok. CoD Warzone evet ücretsiz bir oyun fakat 1 online oyunla hayat mı geçer?

Online oyunlara ara verip biraz hikayeli oyunlar oynarsanız kanser olmadan rahat rahat zevk alarak oyun oynayabilirsiniz. Sırf o kitle yüzünden CS:GO ve Valorantı bıraktım.

Ne güzel aynı fikirdeyiz. GTA'dan tut CS:GO'ya kadar kimlik doğrulamalı yaş kontrolü getirilmeli anca o zaman Avrupa gibi öncü ülkelerden olabiliriz.

Ayrıca bunu hiçbir oyunun yapıcağını sanmam toxicte olsa bir kitle kaybederler

Ne güzel aynı fikirdeyiz. GTA'dan tut CS-GO'ya kadar kimlik doğrulamalı yaş kontrolü getirilmeli anca o zaman Avrupa gibi öncü ülkelerden olabiliriz.
Sonrada patlar ''Steam kimlik bilgilerini sızdırdı!'' haberleri, kimseye de güven yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…