Valorant TR serveri çocuklardan neden nefret ediyor?

Dostum her insan farklıdır ama cidden Valorant TR serverindeki çocuklar çok kanser. Bilerek satıyorlar bilerek çıkıyorlar sabote ediyorlar küfür hakaret saymıyorum zaten.

Kendisi benim arkadaşım 5 dk önce bir maç bitti 2 tane adam oyun başlar başlamaz kavga etmeye başladı biri Support alıp eğer kill almazsan oruçlu oruçlu söverim dedi sonra konu öyle devam etti bu yüzden birisi oyundan çıktı cidden TR sv si çok değişik toxic olmayan TR insanı bile TR sv si girmiyor artık bütün oyunlarda bu böyle TR sv klasiği oldu bu artık.
 
20 yaşındaki 25 yaşındaki bir insan zaten neden hala online oyun oynar onu anlamış değilim. İnsanın işi olmasi lazım bunlar hala tüm gün oyundalar. Sorununuza gelirsek ben de hiç sevmiyorum bu tipleri hocam, görürseniz mute atmak kesin çözüm. Zorbaliktan şikayet de edebilirsiniz.
Yok hocam isterse 70 yaşındaki biride oynayabilir onda bir sorun yok, yeter ki toxiclik yapmasınlar.
 
O zaman desene bütün dünyadaki oyun oynayan çocuklar yakında katil olacak yada sonu kötü olacak. +17 yaş ibaresi olsa ne yazar şu an bi' tıkla çocuk oyunu indirip açabiliyor. Keşke ona ayrı bir sistem getirebilirseler oyunları satan firmalar ama ellerinden geleceği bir şeyleride yok.
Ne güzel aynı fikirdeyiz. GTA'dan tut CS-GO'ya kadar kimlik doğrulamalı yaş kontrolü getirilmeli anca o zaman Avrupa gibi öncü ülkelerden olabiliriz.
 
Türkiye'de Online oyuncu kitlesi beleş oyuncu kitlesiyle aynı olduğu için, bu kadar. CoD Warzone geçince o tip insansı varlıklar ortalıkta kalmıyor.
 
Türkiye'de Online oyuncu kitlesi beleş oyuncu kitlesiyle aynı olduğu için, bu kadar. CoD Warzone geçince o tip insansı varlıklar ortalıkta kalmıyor.
Orası öyle evet ama ekonomik durumumuza bakarsak oyunların fiyatlarının ne olduğu malum, oyunları alabilecek bir para yok. CoD Warzone evet ücretsiz bir oyun fakat 1 online oyunla hayat mı geçer?
 
Dün CS:GO indirdim herkes önerdiği için. Takıma bir adet sürekli mahalle hanımefendisi gibi konuşan dilini bilmediğim bir arkadaş geldi. Uzun uğraşlar sonucu susturma yolunu bulup susturdum. Takımda iki Türk pre vardı. İsimlerinden belliydi yani. Hep önüme geçtiler flash attılar. En sonunda dürbünlüyle sıkarken önüme geçtiler vurup ban yedim 24 saat. Yarım saat aralıksız banıma baktım. Onlar gülüyordu ben bilgisayar başında ağlıyordum. Çıktım sildim oyunu. Oyunlar artık stres atmak için değil kanser olup erkenden gitmek için var.
Online oyunlara ara verip biraz hikayeli oyunlar oynarsanız kanser olmadan rahat rahat zevk alarak oyun oynayabilirsiniz. Sırf o kitle yüzünden CS:GO ve Valorantı bıraktım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı