Çözüldü Valorant "Val 152" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Valorant HWID banı HWID ban yemişsiniz ticket attıgınızda anında acılmayacaktır. Sadece ban sürenizi ogreneceksiniz konudaki adimlari ve yazilari birebir yazarsaniz ban surenizi ogrenebilirsiniz ban kullanmadiysanizda ayni seyler gecerlidir.(genelikle 3 aylik ban alirsiniz. Hile kullandiginiz yani ban yiyen hesabınız kalici olarak banlanmistir yeni bir hesapla girmeyi denersiniz banınız kalktigı zaman).
Bazen ban yediniz hesap komple banlanmiyor bakarsiniz eski hesapla dersiniz önce.
Benim açıldı seninde açılır inşallah.
dostum ne yazdınız acaba bende 32 gündür banlıyım sürekli bana cihanız banını aldığınız hesabınızla ulaşın diyorlar cihaz banı aldığım hesabım yok hepsi açık dediğim halde sürekli bana bu hatayı aldığınız günden itibaren 3 ay sonra oynayabilirsiniz diyorlar ne yapmam gerekiyor nasıl açtırdın açıklarsan çok sevinirim dostum iyi günler.
 
Ne yazdın? Nasıl yaptın? Kaç tane ticket attım, takmadılar.


Dostum ne yazdınız acaba bende 32 gündür banlıyım sürekli bana cihanız banını aldığınız hesabınızla ulaşın diyorlar cihaz banı aldığım hesabım yok hepsi açık dediğim halde sürekli bana bu hatayı aldığınız günden itibaren 3 ay sonra oynayabilirsiniz diyorlar ne yapmam gerekiyor nasıl açtırdın açıklarsan çok sevinirim dostum iyi günler.


Açtığım konudan bakabilirsiniz.
 




Açtığım konudan bakabilirsiniz.
dostum açtığın konudan baktığım zaman ticketta banın açılacağı süresiyi yazmışlar yani süre bitmeden açmıyorlar doğrumu anladım ? sen açıldı deyince süreden önce açtılar zannettim
 
Dostum açtığın konudan baktığım zaman ticketta banın açılacağı süresiyi yazmışlar yani süre bitmeden açmıyorlar doğru mu anladım? Sen açıldı deyince süreden önce açtılar zannettim.

Öncelikle benimki kalıcı bandı ve hiçbir şekilde açılmıyordu bende böyle bir çözüm buldum banım açıldı ama süreli sürem bitince istediğim şekilde oynayabileceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı