Çözüldü Valorant VAL 5 HWID ban ne kadar sürer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SponkYM

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Valorant'dan HWID ban yemiştim hesabımın açılmayacağını biliyorum ama anakart banım 4 ay sonra açılır değil mi? Ayrıca ben birkaç hesapla giriş yapmıştım banım uzar mı?

Çözüm
Hocam delay ban olmadığını duydum HWID ban olduğunu duydum ayrıca Valorant IP ban atıyor mu?

IP ban muhabbetini hiç sanmıyorum dediğim gibi başka hesaba girip hemen ban yiyorsanız bu delay ban diye geçer. 3-4 ay sonra da açılır.
Aynı makineden giriş yaptığını fark ederlerse banınızın uzama ihtimali mevcut ama ben bunun olacağını sanmıyorum yani sondaki yazdığınız bana göre tamamen şehir efsanesi delay banınız 4 ay sonra açılır.

Peki size bir şey söylemek isterim. Riot'a bunu sormak için defalarca ticket attım ama peş peşe değil anlatacağım. Attığım Ticketlar'ın durumu çözüldü olarak gözüküyor ama dönüş yapılmıyor ilk biletimi attığım zamandan bu yana 3 hafta geçmektedir.

Ban ticketlarına genelde otomatik mesajla dönülüp kapatılıyor konular.

Ama bilgi almak zorundayım?

Politikalarından dolayı ne sebeple ban yediğiniz, ban süreniz vs. hiçbir şeyi sizinle paylaşmıyorlar. "hesabını inceledim ve 3.parti yazılım tespit ettim" gibisinden bir şey yazıp gönderiyorlar sizi.

Politikalarından dolayı ne sebeple ban yediğiniz, ban süreniz vs. hiçbir şeyi sizinle paylaşmıyorlar. "hesabını inceledim ve 3.parti yazılım tespit ettim" gibisinden bir şey yazıp gönderiyorlar sizi.

Hayır öyle bir yazı bile yok

Ama internetten baktığım üzere birçok kişiye söylenmiş?

Hayır öyle bir yazı bile yok

Ama internetten baktığım üzere birçok kişiye söylenmiş?

İnternetten baktığınızda birçok kişiye ban süresini veya neden ban yediğini söylemişler sanmıyorum Valorant bu bilgileri kullanıcılara çok istisna durum olmadığı sürece paylaşmıyorlar ve belirledikleri otomatik mesajı yollayıp ban konularını kapatıyolar.

Ben şimdi bu HWID banım ilk kez oldu yani kalıcı mı nasıl anlayacağım? Bilgisayarımı bir yere götürmüştüm orada canım sıkıldı az da olsa Valorant girmek istemiştim orada uzun süre banlanmadı hatta hiç banlanmadı orada ama eve geçince ilk maçta banlandı? Yani IP ban gibi bir durum mu var bende?

Başka hesaba girdiğiniz an ban yiyorsanız delay banınız mevcuttur. Delay ban ise 4-5 ay gibi bir süre sonunda kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…