Çözüldü Valorant VAL 5 HWID ban ne kadar sürer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SponkYM

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Valorant'dan HWID ban yemiştim hesabımın açılmayacağını biliyorum ama anakart banım 4 ay sonra açılır değil mi? Ayrıca ben birkaç hesapla giriş yapmıştım banım uzar mı?

Çözüm
Hocam delay ban olmadığını duydum HWID ban olduğunu duydum ayrıca Valorant IP ban atıyor mu?

IP ban muhabbetini hiç sanmıyorum dediğim gibi başka hesaba girip hemen ban yiyorsanız bu delay ban diye geçer. 3-4 ay sonra da açılır.
Başka hesaba girdiğiniz an ban yiyorsanız delay banınız mevcuttur. Delay ban ise 4-5 ay gibi bir süre sonunda kalkıyor.

Hocam delay ban olmadığını duydum HWID ban olduğunu duydum ayrıca Valorant IP ban atıyor mu?

IP ban muhabbetini hiç sanmıyorum dediğim gibi başka hesaba girip hemen ban yiyorsanız bu delay ban diye geçer. 3-4 ay sonra da açılır.

Çözüm

Hocam hemen değil de lütfen cahilliğime veriniz önceden en fazla 1 maç atabiliyordum tam gaz da ama ondan sonrasında bu sayı 7 maç oldu ama şimdi 2 3 maç bir de ban kalkınca illa formatlayıp sıfır Windows mu kurmam gerek? Yani direk ayarlardan değil de BIOS ayarlarından sıfırlasam olmaz mı?

Banı kaldırmak için spoofer denilen şeyi kullanıp BIOS up/down yapmanız gerekiyor. Yani hem uğraştırıcı hem de spoofer denilen illet 500-600 TL'den başlıyor.

Banı kaldırmak için spoofer denilen şeyi kullanıp BIOS up/down yapmanız gerekiyor. Yani hem uğraştırıcı hem de spoofer denilen illet 500-600 TL'den başlıyor.

Yok hocam şimdi değil ban bitince üstüne muhtemelen 1 ay daha beklerim emin olayım diye bir de her yerde gördüm up down falan o ne oluyor acaba sürüm değiştirmek mi oluyor bir de dediğim gibi çok cahilim kusura bakmayınız spoofer nasıl yapılır anlamam başarısız olunca HWID ban direk kalıcı oluyormuş spoofer 10 dolar olsa da 100 dolar olsa da. Yani hiç uğraşmam spooferla zaten dürüst olayım hile kullandım skinchanger ama zaten oda hile bu da hile kusura bakmayınız. Valorant'ı ilk duyduğumda skinchanger indirdim ama kurmadım sonradan skinchanger'ın saf gibi oyun gidişatını değiştirmeyeceğini düşündüm ama yanılmışım neyse emekleriniz için sağ olun...

BIOS sürüm düşürmek veya yükseltmek oluyor up/down ek olarak HWID yeseniz bile spoofer ile açabilirsiniz çünkü anakartınız komple değişiyor gibi bir durum oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…