Merhabalar, sabah Valorant oyununa girmeye çalıştığımda hata kodu val: 51 diye bir hata ile karşılaştım. İnternetteki YouTube'daki bütün her şeyi denememe rağmen 4 saattir sorunu çözüme ulaştıramadım. Aranızda sorunu bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim. [Valorant desteğe yazdım 3.5saatdir cevap bekliyorum]
Merhabalar, sabah Valorant oyununa girmeye çalıştığımda hata kodu val: 51 diye bir hata ile karşılaştım. İnternetteki YouTube'daki bütün her şeyi denememe rağmen 4 saattir sorunu çözüme ulaştıramadım. Aranızda sorunu bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim. [Valorant desteğe yazdım 3.5saatdir cevap bekliyorum]
Bende bu hatayı yaşıyorum 1 aydır çözemedim desteğe yazdım bu sorunu çözmeye çalışıyoruz gibi geçici cevaplar gönderiyorlar her gün giriyorum oyuna ama sonuç yok
Acaba 3 aylık HWID ban sonrası mı oldu bu val 51 ben haksız yere ban yedim mayıs 10'a kadar kalkacak ban van 152 alıyordum val 51'e döndü sizinki de mi aynı.
Bütün yöntemleri denedim val 51 için DNS hizmetlerden kapatıp açma vs. Hepsini yaptım ama gitmiyor hata.