Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda FPS düşmesi

AyneX

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda normalde FPS 200'ün altına düşmezken şimdi 160 zor görüyor. ne yapmam lazım? 144Hz'im var ve oyunda çoğunlukla bunu alamıyorum ve bu sorun human: Fall flat oynadıktan sonra bilgisayardan bir yanık kokusu geldikten sonra olmaya başladı. Her human: Fall Flat'ten sonra geliyor koku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda normalde FPS 200'ün altına düşmezken şimdi 160 zor görüyor. Ne yapmam lazım? 144Hz'im var ve oyunda çoğunlukla bunu alamıyorum ve bu sorun human: Fall flat oynadıktan sonra bilgisayardan bir yanık kokusu geldikten sonra olmaya başladı. Her human: Fall Flat'ten sonra geliyor koku.

Sistem özellikleriniz ne?

Son zamanlarda Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda normalde FPS 200'ün altına düşmezken şimdi 160 zor görüyor. ne yapmam lazım? 144Hz'im var ve oyunda çoğunlukla bunu alamıyorum ve bu sorun human: Fall flat oynadıktan sonra bilgisayardan bir yanık kokusu geldikten sonra olmaya başladı. Her human: Fall Flat'ten sonra geliyor koku.
Hocam telepati ile sistem özelliklerinize ulaşabileceğimizi mi düşünüyorsunuz? Lütfen sistem özelliklerinizi yazar mısınız?

konu sahibi sistem.PNG

PSU’nuz ve tüm sisteminiz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı