Valorant vs CS:GO

Valorant'ta 5 yaş veletlerle uğraşacağıma CS:GO'da 25 yaş Rus'larla uğraşırım.

70 tur spike girmişimdir şu anda spike oynuyorum 9 yaş birisi geldi. Sesi ince sadece yaptığı kötü bir hareket yok. Kanser kitle her oyunda var. Senin kararın CS:GO fakat genel kitleye laf edip oyunu tavsiye etmemek geri kafalılık.
 
Toxic kitle istemiyorsan CS:GO. Daha yeni bir şey arıyorsan Valorant. Aim istiyorsan CS:GO. Türkiye sunucusu arıyorsan-ki ben önermiyorum- Valorant. Bu liste uzar gider. En iyisi ikisini de indirip denemek.
 
Merhaba arkadaşlar, Valorant'ı mı oynasam uzun süre yoksa CS:GO'yu mu? Arkadaşlar hangisini tercih ederisiniz hangisi daha güzel hangisi daha iyi ona göre yükleyeceğim. Pek de bilmiyorum videolarını gördüm ama bilmiyorum

Hangisini tavsiye ederisiniz?
İkisinide oynayabilirsin. Birinden sıkılınca birine girersin. Yeni başlayacak birinin aim kaygısı olmaz. Zaten ikisinde de trollere muhatap olacaksın ve belki de ikisinden de soğuyacaksın.
 
Merhaba arkadaşlar, Valorant'ı mı oynasam uzun süre yoksa CS:GO'yu mu? Arkadaşlar hangisini tercih ederisiniz hangisi daha güzel hangisi daha iyi ona göre yükleyeceğim. Pek de bilmiyorum videolarını gördüm ama bilmiyorum.

Hangisini tavsiye ederisiniz?

CS:GO hem oynayıp hem de para kazanabilirsin CS:GO şu ana kadar 150 TL para kazandım ki bunları kasa açmadan yaptım yapsaydım miktar bayağı yüksek olabilirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı