Valorant vs. Overwatch

Valorant, CS sıkmadı mı artık ya? 1.6'dan beri CS oynuyorum, kusma noktasına geldim artık. Valorant desen mekanikleri CS'nin aynısı, sıkıyorsun mermiler crosshair hariç her yere gidiyor.
Valorant cs? Haklısınız ama ben burda sadece valorant mı overwatch mı daha iyidir dedim. Evet her oyun sıkıyor bir süreden sonra. Sadece öneri almak istedim :) dediklerinize katılıyorum ayrıca konu başlığına vs yi ben koymadım adminler değiştirmiş olabilir :) iyi günler
 
Bence Owerwatch bu arada bir ara bedavaya verilmişti, 30TL'ye falan çok rahat hesap bulursunuz. (Sosyalde de satanlar var)
Hesap alacağımı çok düşünmüyorum. Öneriniz için teşekkürler :)
 
Valorant CS? Haklısınız ama ben burada sadece Valorant mı Overwatch mı daha iyidir dedim. Evet her oyun sıkıyor bir süreden sonra. Sadece öneri almak istedim :) dediklerinize katılıyorum ayrıca konu başlığına vs yi ben koymadım adminler değiştirmiş olabilir :) iyi günler.
Overwatch iyidir. R6 da iyidir. Valorant'ı düşünmen bile hata bence. Riot Games çıkarmış olmasa yüzüne bakan olmaz onun.
 
Overwatch güzel ama artık gidişatı ne olur bilemiyorum.
Overwatch Direktörü Jeff Kaplan’dan Şok Karar!

Valorant tarafında turnuvalar, güncellemeler, kozmetik, hile koruma sistemi vs. harika. Overwatch da güzel ama Overwatch 2 gelecek artık. Gerçi gelecek ama bildiğin ilk oyun gibi.

Ha tabii farklı türden oyunlar bunlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı