Çözüldü Valorant Windows 10'da TPM istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
19
RAM
16
Ekran kartı
Vega 8
Anakart
A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum?

Çözüm
Çözüm:
  1. BIOS'a girin.
  2. FTPM'i açın.
  3. CSM'i kapatın.
  4. Kaydedip çıkın.
  5. Tekrar BIOS'a girin.
  6. Secure Boot'u aktifleştirin.
  7. Kaydedip çıkın.
CSM'i kapatmadan Secure Boot açılmadığı için bu hatayı alıyormuşum.
Kaynak nedir acaba daha detaylı araştırmak için soruyorum.

Riot'un kendisi söyledi zaten güncelleme notlarında. Hangi güncelleme bilmiyorum ama TPM zorunluluğu Windows 10ada geldi sadece 11 diye bir şey yok. Ve ayrıca TPM 2.0 desteği R3 2200G de var.

Tamam TPM 2.0 açmayı başardım ama şimdi de secure boot istiyor ve ikisi aynı anda açılmıyor.

Tamam TPM 2.0 açmayı başardım ama şimdi de secure boot istiyor ve ikisi aynı anda açılmıyor.
Hocam forumdaki çözümü deneyin belki yardımcı olur.

Çözüm:
  1. BIOS'a girin.
  2. FTPM'i açın.
  3. CSM'i kapatın.
  4. Kaydedip çıkın.
  5. Tekrar BIOS'a girin.
  6. Secure Boot'u aktifleştirin.
  7. Kaydedip çıkın.
CSM'i kapatmadan Secure Boot açılmadığı için bu hatayı alıyormuşum.

Çözüm
Riot'un kendisi söyledi zaten güncelleme notlarında. Hangi güncelleme bilmiyorum ama TPM zorunluluğu Windows 10ada geldi sadece 11 diye bir şey yok. Ve ayrıca TPM 2.0 desteği R3 2200G de var.

Ben geçen güne kadar sorunsuz Windows 10 da oynuyordum. Son zamanlarda gelen yama notlarında bahsettiğiniz açıklamayı göremedim. Üstelik 2 bilgisayarımda oynatmıyor. Birisi TPM'li ve açık diğeri TPM'siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…