- Makaleler
- 19
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- Vega 8
- Anakart
- A320M-H
- İşlemci
- R3 2200G
Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum?
Kaynak nedir acaba daha detaylı araştırmak için soruyorum.
Bende neden yok o zaman?Riot'un kendisi söyledi zaten güncelleme notlarında. Hangi güncelleme bilmiyorum ama TPM zorunluluğu Windows 10ada geldi sadece 11 diye bir şey yok. Ve ayrıca TPM 2.0 desteği R3 2200G de var.
Hocam olmadığından emin misiniz? Aygıt yöneticisinden güvenlik cihazları bölümüne gidin, Güvenilir Platform modülü 2.0 diye bir şey çıkması lazım. Eğer yoksa BIOS'a gidin TPM ile ilgili bir ayar bulmanız lazım.Bende neden yok o zaman?
Tamam TPM 2.0 açmayı başardım ama şimdi de secure boot istiyor ve ikisi aynı anda açılmıyor.Hocam olmadığından emin misiniz? Aygıt yöneticisinden güvenlik cihazları bölümüne gidin, Güvenilir Platform modülü 2.0 diye bir şey çıkması lazım. Eğer yoksa BIOS'a gidin TPM ile ilgili bir ayar bulmanız lazım.
Hocam forumdaki çözümü deneyin belki yardımcı olur.Tamam TPM 2.0 açmayı başardım ama şimdi de secure boot istiyor ve ikisi aynı anda açılmıyor.
Riot'un kendisi söyledi zaten güncelleme notlarında. Hangi güncelleme bilmiyorum ama TPM zorunluluğu Windows 10ada geldi sadece 11 diye bir şey yok. Ve ayrıca TPM 2.0 desteği R3 2200G de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.