Valorant "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi" hatası

mertr06

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba, bugün Valorant yükledim eğitim bölümünü yaptım fakat düşük FPS aldığım için hellian TV'nin FPS videosunu izledim sonra oradaki ayarları bende yaptım fakat sonra böyle bir hata almaya başladım bilen biri yardım edebilir mi?

1615483656646.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka antivirüs var mı varsa onu da kapat.
Dep kapalı mı?

Kısayola sağ tıkla > özellikler > başlama yeri en bak ezbere tut.
Sonra dosya gezgini midir nedir onu aç oradan o konuma bak doğru mu?

Konum yanlış olunca böyle hata vermez sadece kısayolu silmek ister misiniz veya kısayolun konumunu seç der bu konuyla senin dediğinin uzakytan yakından alakası yok

Merhaba, bugün Valorant yükledim eğitim bölümünü yaptım fakat düşük FPS aldığım için hellian TV'nin FPS videosunu izledim sonra oradaki ayarları bende yaptım fakat sonra böyle bir hata almaya başladım bilen biri yardım edebilir mi?

Eki Görüntüle 917670

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu.

Alt tarafdaki kfem incelemesi kısmından kcs file eraser Manager yazılımını indirip dosyanın izinlerini alabilirsiniz. Böylece bu sorun çözülür.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı