Valorant'a başladıktan sonra koşarak kaçtım

azzctw

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar, konu aynen başlıkta belirttiğim gibi. (belki modlar uygun görmez diye buraya da yazayım, Valorant'a başladıktan sonra koşarak kaçtım)

Neredeyse 6 senedir farklı hesaplarla, türlü türlü ranklara girip çıkmış awp_lego 2 haritasını ezberlemiş bir CS:GO oyuncusuyum. CS:GO'yu da fizikleri ve mekaniklerini hiçbir oyunda bulamazsın diye gördüğüm herkese överdim, öyle büyük bir sevgi. Fakat birkaç aydır sürekli insanlar tarafından " CS:GO ölüyor bence sen de Valorant'a geç" diye doldurulup duruyorum.

Geçen hafta Valorant'ı indirdim ve CS:GO'yu bilgisayardan sildim, heyecanlıydım yeni bir rekabetçi oyunla tanışacağım için. Bakın arkadaşlar lütfen egoist olarak algılamayın ama FPS oyunlarını bayağı iyi oynarım. Kaç takım taşımışlığım, kaç kere her maç üst üse küfür ve report yemişliğim vardır. Ama bu Valorant'a bir parça ısınamadım. Gerçekten başta karakterler skiller ve farklı silahlar güzel gelmişti ama oyun beni hiçbir türlü kendine çekememeye devam etti. Neyse dedim Poligon'da birkaç karakter tanıyayım silahlarla deneme atışı yapayım falan, daha acemi olduğum için Sova karakterini ezberledim, YouTube'dan zibilyon tane taktiklerine baktım.

Silahlarına biraz göz attım, deneme atışları yaptım. Oyun benden rekabetçiye girebilmem için 10 tane derecesiz maç girmemi istedi, tek tek girmeye başladım. Her maç gitgide sorunlar göz önüne çıkmaya başlıyordu, ulusal olarak ikonik olarak kabul edilen silahların hepsinin şekli ve ismi değişmişti. Bu kafamı acayip karıştırdı. Burayı fazla uzatmak istemiyorum gerçekten hiçbir silaha alışamadım, kötü olduğumdan değil, mermilerin dağılma tarzı bile itici. Kötü oynadığım için her maç beni dışladılar, küfür ettiler, mikrofon açıp beni küçük düşürdüler. Bunlar normal, her oyunda olan şeyler. Sonuca gelirsek, 2 veya 3 derecesiz maç kazandığım sıralarda dedim arkadaş bu iş böyle olmaz. Hile mile gelsin ama CS:GO olsun da canını yiyeyim be! Koşarak kaçtım Valorant'tan.

Vallla bende CS 1.6'dan CS:GO'ya geçmeye üşenmiştim Valorant çıktığı gün yapıştım ve şu an Türkiye'deki Team'lardan birindeyim ve yor var yeni çıktı.
Ben bayılıyorum.

Ben ilk bilgisayarda oyunu bu yaz oynadım. 940MXli bir laptopta Valorant oynadım ve mouse klavye aşırı zor geliyordu. Valorant'tan CS'ye geçmek rahattı çok zor değildi. Hala çok iyi değilim ama Valorant'ta Gold 1'im.

Hocam çok farklı düşünüyorsunuz bence bu oyunu hırs yerine eglenmek için oynayın yani kill alacağım diye öne çıkıp sonra bir şey yapamayınca zaten olur olmaz küfür yersiniz. Ben 15 yaşındayım 8 yaşındaki bir çocuk bana küfür etti ama bir de ben takımımda 1.ydim o 3.ydü bende oyununa bak terbiyesizlik yapma dedim kes dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı