Valorant'a para yatırmak istiyorum para hazır ama kart yok bende Tosla ve paycel arasında kaldım. Sizce hangisi iyi (kampanyalar fırsatlar umurumda değil oyuna para yatırmak yeterli)
İninal Papara olur Tosla kesinlikle olmaz.
Neden hocam?
Papara +5tl tosla -10 aradaki fark 15 tl oyunda da 14.70 tllik kod olduğuna göre biri daha açıklamışNeden hocam?
Tosla çok sıkıntılı bir banka para yatırması ayrı dert çekmesi ayrı dert yıllık çekme miktarı 500TL falan o açıdan Paycell daha iyi.
Benim tercihim Tosla olurdu, ben Tosla kullanıyorum ve gayet güzel hem neredeyse hiçbir komisyon kesmiyor diyebilirim. Paycell bana göre uygulaması falan sorunlu hem bir ara ben "ilk harcamaya özel 10 TL" kampanyasındaki 10 TL'yi 3D Secure'u bozuk olduğundan bir türlü alamamıştım ve en son Steam'de 3D Secure olmadığından Steam'de harcamak zorunda kaldım. Tabii ki şimdi düzeltilmiş de olabilir düzeltilmemiş de olabilir. Kısacası bana göre Tosla daha iyi.
Hatta o dediğim konum da bu:
Paycell 3D Secure ekranında hata veriyor
Bütün Technopat üyelerine selam, ben Paycell'in temmuz ayının sonlarına doğru "Paycell karttan ilk harcamaya 10 TL" adlı kampanyasına katılmıştım ve Steam'den oyun alarak harcamamı yapmıştım. Bugün sabah bana kampanyadan 10 TL gelmiş ve ben bu parayı Papara kartıma veya başka bir kartıma...www.technopat.net
@Lyc, neden beğenmediğinizi açıklar mısınız? Gayet de doğru benim söylediklerim ve bu benim yaşadığım hata da artık günümüzde her yerde 3D Secure olduğundan çok büyük bir sorun.
Para yatırması falan gayet kolay resmen saçmalamışsınız, her ATM'den gayet kolay bir şekilde tek seferde 499 TL'ye kadar komisyon olmadan para yatırabiliyorsunuz ve banka kartı, banka hesabı vs. ile de para yatırmanız mümkün. Ayrıca para çekmesi 500 TL olsa bile bu limiti hesabınızı doğrulayarak 50.000 TL'ye kadar çıkartabiliyorsunuz. Bu arada Tosla, Paycell gibi her şeye komisyon kesmiyor.
İsterseniz karşılaştırabilirsiniz: (Paycell'in limit ve ücretlerini görmek için en aşağıya kaydırın, "ücretler" kısmına tıkladıktan sonra görebilirsiniz.)
Paycell Kart | Paycell
Operatör bağımsız ve anında kullanıma hazır ön ödemeli Paycell Kart’ın ile her yerde alışveriş yapabilir, ödemelerini yönetebilir ve puan biriktirebilirsinpaycell.com.tr
Tosla
tosla.com
@Lyc, evet sizi dinliyorum? Neden beğenmediğinizi rica etsem açıklar mısınız? Tosla'nın Paycell'den daha iyi olduğunu anlamak ve bilmek istemiyor ve de Paycell'i savunmak istiyorsunuz galiba.
Ben sadece para yuklicem para yükleme limiti ne toslaninBenim tercihim Tosla olurdu, ben Tosla kullanıyorum ve gayet güzel hem neredeyse hiçbir komisyon kesmiyor diyebilirim. Paycell bana göre uygulaması falan sorunlu hem bir ara ben "ilk harcamaya özel 10 TL" kampanyasındaki 10 TL'yi 3D Secure'u bozuk olduğundan bir türlü alamamıştım ve en son Steam'de 3D Secure olmadığından Steam'de harcamak zorunda kaldım. Tabii ki şimdi düzeltilmiş de olabilir düzeltilmemiş de olabilir. Kısacası bana göre Tosla daha iyi.
Hatta o dediğim konum da bu:
Paycell 3D Secure ekranında hata veriyor
Bütün Technopat üyelerine selam, ben Paycell'in temmuz ayının sonlarına doğru "Paycell karttan ilk harcamaya 10 TL" adlı kampanyasına katılmıştım ve Steam'den oyun alarak harcamamı yapmıştım. Bugün sabah bana kampanyadan 10 TL gelmiş ve ben bu parayı Papara kartıma veya başka bir kartıma...www.technopat.net
@Lyc, neden beğenmediğinizi açıklar mısınız? Gayet de doğru benim söylediklerim ve bu benim yaşadığım hata da artık günümüzde her yerde 3D Secure olduğundan çok büyük bir sorun.
Para yatırması falan gayet kolay resmen saçmalamışsınız, her ATM'den gayet kolay bir şekilde tek seferde 499 TL'ye kadar komisyon olmadan para yatırabiliyorsunuz ve banka kartı, banka hesabı vs. ile de para yatırmanız mümkün. Ayrıca para çekmesi 500 TL olsa bile bu limiti hesabınızı doğrulayarak 50.000 TL'ye kadar çıkartabiliyorsunuz. Bu arada Tosla, Paycell gibi her şeye komisyon kesmiyor.
İsterseniz karşılaştırabilirsiniz: (Paycell'in limit ve ücretlerini görmek için en aşağıya kaydırın, "ücretler" kısmına tıkladıktan sonra görebilirsiniz.)
Paycell Kart | Paycell
Operatör bağımsız ve anında kullanıma hazır ön ödemeli Paycell Kart’ın ile her yerde alışveriş yapabilir, ödemelerini yönetebilir ve puan biriktirebilirsinpaycell.com.tr
Tosla
tosla.com
@Lyc, evet sizi dinliyorum? Neden beğenmediğinizi rica etsem açıklar mısınız? Tosla'nın Paycell'den daha iyi olduğunu anlamak ve bilmek istemiyor ve de Paycell'i savunmak istiyorsunuz galiba.
Neden ve sen paycel den mi yatıyor sunBence Paycell'den yatırılmalı.
Champions seti var ondan olabilir.
Ben sadece para yükleyeceğim para yükleme limiti ne Tosla'nin.
Neden ve sen paycelden mi yatıyor sun.
Ben sadece para yükleyeceğim para yükleme limiti ne Tosla'nin.
Neden ve sen paycelden mi yatıyor sun.
Ben sadece para yükleyeceğim para yükleme limiti ne Tosla'nın?
1250TL limit var aylık yükleme.
Önceki mesajımdaki attığım linkten bütün ayrıntılarıyla bakabilirsiniz.
1250 TL hesabını doğrulamayanlar için geçerli, hesabı doğrulayınca o limit 50.000 TL'ye kadar çıkıyor. Sanki maksimum 1250 TL limiti varmış gibi eksik bilgi vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.