Valorant'a tekrar başlanmalı mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
4 yıl boyunca en sevdiğim oyundu. Yeni bir sistem dizmiştim, GPU Driver'ı sorun çıkartıyordu. Ben de temiz bir başlangıç olsun diye PC sıfırladım. Sonrasında e-posta, kullanıcı adı ve şifremi unuttuğumu fark edip Riot desteğe mesaj yazdım. Hesabımdaki en ince ayrıntıya kadar her şeyi yazdım fakat bana dedikleri cevap "elimizde yeterli bilgi yok, aklına yeni bir şey gelirse tekrar buraya yaz"

Ben ağır bir Valorant bağımlısıydım, çok para yatırmamama rağmen beni feci sinir etti bu olay. Sizce ne yapmalıyım? Yeni sistemi bile Valorant için dizmiştim.

Fikrimce bu olaydan sonra asla başlamayın onun yerine Team Fortress 2, Overwatch 2 gibi sözde rekabetçi olup kaybetseniz bile sinir etmeyecek oyunları tercih edin.

Hevesli bir şekilde her gireceğimde, şu lanet oyuna ayırdığım zamanı güzel bir keman kursuna veya yazılım kursuna ayırsaydım elde edebileceğim üstünlükleri düşünürken buluyorum kendimi. Bence başlama.

4 yıl boyunca en sevdiğim oyundu. Yeni bir sistem dizmiştim, GPU Driver'ı sorun çıkartıyordu. Ben de temiz bir başlangıç olsun diye PC sıfırladım. Sonrasında e-posta, kullanıcı adı ve şifremi unuttuğumu fark edip Riot desteğe mesaj yazdım. Hesabımdaki en ince ayrıntıya kadar her şeyi yazdım fakat bana dedikleri cevap "elimizde yeterli bilgi yok, aklına yeni bir şey gelirse tekrar buraya yaz"

Ben ağır bir Valorant bağımlısıydım, çok para yatırmamama rağmen beni feci sinir etti bu olay. Sizce ne yapmalıyım? Yeni sistemi bile Valorant için dizmiştim.

Benim de hesabım çalınmıştı, onlara 4 yıldır oynadığımı, 4 yıl önceki bir şeyi nasıl hatırlayabileceğimi ya da kayıt edeceğimi nereden bildiğimi söyleyerek geri almıştım. Hem de istedikleri hiçbir bilgiyi neredeyse vermemiştim. Örneğin ilk aldığın kostüm, ilk VP aldığın kredi kartı vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı