Kişisel olarak değişebilir ben sevmemiştim fizik motoru falan çok kötü gelmişti birazcık değişikti fizikleri değişik sen sevebilirsin ama düşük rütbelerde ve normal maçlarda kitlesi çok toksik.
Oyun tabii ki de CS:GO'ya göre bariz bir şekilde daha kolay, zaten Riot Games'in bütün oyunları rakip firmaların oyunlarına nazaran daha kolay. Ancak benim demek istediğim şey, oyundaki aim'in kimileri tarafından Zula ile bir tutulması. Yani bu oyun o kadar da kolay değil.Hiç bir şekilde bir psikolojiye yakalanmadım? Kendim oynadım ve biliyorum CS:GO'da 3000 saatim vardı. Ama ben valorantta vurduğum gibi CS:GO'da kimseyi vurmadım. Yani çok uzaktan bile kafasına basılı tutsanız mouse'ı adamın kurtulma şansı yok![]()
Valorant kolay oyun diyenler bence çoğu kişi öyle dediği için sürü psikolojisine yakalanmış kişiler.
Bir de eminim ki CS:GO'nun aksine Valorant'taki 128 tick sunucular da etkiliyordur Aim'i.
Valorant 15 GB civarı bir oyun yalnız.
Sizi enayi yerine koyan Valve ile devam edin. Adamlar 7 yıldır bir tane Anti-Cheat programı yapmadılar. Zaten hileci kitleyi de bizden uzakta tutuyorsunuz, iyi oluyor. Sakın gelmeyin.
Oyyy. Biraz ağır oldu hocam.Sizi enayi yerine koyan Valve ile devam edin. Adamlar 7 yıldır bir tane Anti-Cheat programı yapmadılar. Zaten hileci kitleyi de bizden uzakta tutuyorsunuz, iyi oluyor. Sakın gelmeyin.![]()
CS oynadığımı kim söyledi ?Sizi enayi yerine koyan Valve ile devam edin. Adamlar 7 yıldır bir tane Anti-Cheat programı yapmadılar. Zaten hileci kitleyi de bizden uzakta tutuyorsunuz, iyi oluyor. Sakın gelmeyin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.