mertl1 Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Valorant'ta hile kullanmamama rağmen banlanmışım. Yeni hesap açarım ama Battle Pass ve yağmacı gibi silahlar almıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Valorant'ta hile kullanmamama rağmen banlanmışım. Yeni hesap açarım ama Battle Pass ve yağmacı gibi silahlar almıştım.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 19 Mart 2021 #2 Desteğe neden ban yediğinizi sorun. Başka oyunlar için hile programı ya da korsan oyun vs indirdiniz mi bilgisayarınıza? Artı 0 Eksi
Desteğe neden ban yediğinizi sorun. Başka oyunlar için hile programı ya da korsan oyun vs indirdiniz mi bilgisayarınıza?
KS KS mertl1 Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Yumak dedi: Desteğe neden ban yediğinizi sorun. Başka oyunlar için hile programı ya da korsan oyun vs indirdiniz mi bilgisayarınıza? Genişletmek için tıkla... gta için indirmiştim Artı 0 Eksi
Yumak dedi: Desteğe neden ban yediğinizi sorun. Başka oyunlar için hile programı ya da korsan oyun vs indirdiniz mi bilgisayarınıza? Genişletmek için tıkla... gta için indirmiştim
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 19 Mart 2021 #4 mertl1 dedi: GTA için indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Vanguard onu hile sanıp banladı olayı desteğe yazın belki yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
mertl1 dedi: GTA için indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Vanguard onu hile sanıp banladı olayı desteğe yazın belki yardımcı olurlar.