Valorant'da platinden elmasa nasıl çıkılır?

efeknfidn

Decapat
Katılım
12 Mayıs 2021
Mesajlar
358
Bu sezon amacım elmas olmak. Çünkü silah uğurunu almayı çok istiyorum. Geçen sezon altın 2 ydim ve bu sezon platin 3 56 kp ye kadar çıkabildim en fazla. Şu anki rankım ise platin 1 0kp. Çok fazla lose aldım. Yüksek vurup kaybettiğim maçlarda oldu düşük vurup kaybettiğim maçlarda oldu ve çok lose aldığım için mmr bayağı bir düştü. Benimle aynı rankta olup da oynayabileceğim arkadaşım da yok. İnstalock atıp düşük vuran trolleyen toxicleyen insanlar da çok karşıma çıkıyor. Bu sezon nasıl elmas olabilirim veya sizce olur muyum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takım arkadaşı bul kendine o zaman. Aimin iyiyse takım arkadaşlarının aimi kötü olabilir. Başka çare varsa ben bilmiyorum.
 
Bu işi ya aim çözer yada bir duo, ben öyle çıkmıştım. Acayip aim kasmıştım önce o şekilde gümüşten platine kadar çıktım sonrası takım oyunu ağır bastığı için bir duo buldum şuan elmas 1 elodayım sanırım.
 
Bu işi ya aim çözer ya da bir Duo, ben öyle çıkmıştım. Acayip aim kasmıştım önce o şekilde gümüşten platine kadar çıktım sonrası takım oyunu ağır bastığı için bir Duo buldum şu an elmas 1 elodayım sanırım.

Aynı şekil ben de aimim iyiydi fakat solo giriyordum gümüşken ve hep lose alıyordum. Daha sonra kendime bir Duo buldum şu an immortal2 olarak hala devam ediyoruz.
 

Geri
Yukarı