Çözüldü Valorant’da zıplarken FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dnbb

Femtopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıktaki gibidir aşağıya videoyu koyuyorum. FPS değerlerim çok iyi olmasına rağmen neden böyle oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 144 Hz monitör kullanıyorum bu arada. FPS düşmüyor aslında takılıyo.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıktaki gibidir aşağıya videoyu koyuyorum. FPS değerlerim çok iyi olmasına rağmen neden böyle oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 144 Hz monitör kullanıyorum bu arada. FPS düşmüyor aslında takılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum öncelikle selam, ben de aynı sorunu yaşıyordum. Çözümünü bir yerden gördüm, oyun ayarlarında genel kısmında diğerde ağ ara belleğini asgariye çekersen sorun düzelecektir.
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıktaki gibidir aşağıya videoyu koyuyorum. FPS değerlerim çok iyi olmasına rağmen neden böyle oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 144 Hz monitör kullanıyorum bu arada. FPS düşmüyor aslında takılıyo.

Bende de oluyordu, aynısı geçti sonra kendiliğinden.

Hocam internet Packet Loss değerlerinizi kontrol edebilir misiniz?

Hocam internet Packet Loss değerlerinizi kontrol edebilir misiniz?
hocam nereden kontrol edeceğim acaba
Hocam konudan akakasız ama anakarttan memnun musunuz? Önerir misiniz?
Yani hocam bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar sistemi zaten ağustosta toplamıştım. Belki kusur olarak değil ama ilk toplarken sistemimi ramleri takmaya çalıştığımda ramlerin ışığı yanmıyordu anakarttaki pili çıkartıp 10 dakika beklettim taktım her şey sorunsuz olmuştu.
Çok ilginç:(

Son düzenleme:
hocam nereden kontrol edeceğim acaba
Şu an oyunu açıp bakamıyorum ama ayarlarda ağ gidiş geliş süresi ve packet loss ile ilgili bir ayar görürseniz "Sadece Metin" veya "Grafik" konumuna getirin. Böyle yaptıktan sonra ekranın sol üstünde çıkması gerek. Eğer zıplarken packet loss yüzdesi bi anlık çıkıp iniyor ise sorun internet kaynaklıdır.

Çok ilginç:(
Şu an oyunu açıp bakamıyorum ama ayarlarda ağ gidiş geliş süresi ve packet loss ile ilgili bir ayar görürseniz "Sadece Metin" veya "Grafik" konumuna getirin. Böyle yaptıktan sonra ekranın sol üstünde çıkması gerek. Eğer zıplarken packet loss yüzdesi bi anlık çıkıp iniyor ise sorun internet kaynaklıdır.
Bilgisayara tekrar girdiğimde bakacağım hocam bakar bakmaz bilgilendireceğim tekrardan burayı teşekkür ederim cevap için.
Şu an oyunu açıp bakamıyorum ama ayarlarda ağ gidiş geliş süresi ve packet loss ile ilgili bir ayar görürseniz "Sadece Metin" veya "Grafik" konumuna getirin. Böyle yaptıktan sonra ekranın sol üstünde çıkması gerek. Eğer zıplarken packet loss yüzdesi bir anlık çıkıp iniyor ise sorun internet kaynaklıdır.

Hocam baktım da bir problem gözükmüyor internetimde ama V-Sync açınca FPS değerimi 144'e sabitliyor ve o takılma da olmuyor sizce sorun nedir?
Arkadaşlar yardım edecek birisi yok mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıktaki gibidir aşağıya videoyu koyuyorum. FPS değerlerim çok iyi olmasına rağmen neden böyle oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 144 Hz monitör kullanıyorum bu arada. FPS düşmüyor aslında takılıyor.

Dostum öncelikle selam, ben de aynı sorunu yaşıyordum. Çözümünü bir yerden gördüm, oyun ayarlarında genel kısmında diğerde ağ ara belleğini asgariye çekersen sorun düzelecektir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı