Valorant'ı bırakmayı düşünüyorum

Toxic kitle ve oyuna üst seviyelere ulaşmak için oldukça fazla zaman ayırmak gerekiyor. Sizce bırakmalı mıyım?

Rekabetçi oyunları sevmiyorsan sana arkaya phonk açıp souls tarzı oyunlar oynamanı öneririm buna örnek kesinlikle Elden Ring olacaktır. Dark Souls serisini, Sekiro ve Elden Ring oynamanı öneririm. Not (Sekiro çok korkunç).

Konu yine CS mi valorant mi konusuna dönmüş. Sanki oyunu yapan kişilerimiş gibi savunuyor iki tarafta.
Eğlencesine oynuyorsan bırakmana gerek yok. Arada bir el girip judgeyle pusmak eğlenceli oluyor.

Konu yine CS mi Valorant mi konusuna dönmüş. Sanki oyunu yapan kişilerimiş gibi savunuyor iki tarafta.
Eğlencesine oynuyorsan bırakmana gerek yok. Arada bir el girip judgeyle pusmak eğlenceli oluyor.

Hocam peki toxic kitle? Ceza almıyorlar zaten karsı takıma ve benim takımıma anama sövdüler diyorum birisi anana sövmüsse ne yapalım olum diyor böyle pislik" toxic " zorba bir kitle nasıl olabilir ya?

Konu yine CS mi Valorant mi konusuna dönmüş. Sanki oyunu yapan kişilerimiş gibi savunuyor iki tarafta.

Bırakmayı düsünüyorum diyorum gelip Valorant fan boy"u ya da CS:GO fan boy"u gelmis sevdiği oyunu savunuyor.

Alakası bile yok.

Oyunda bir amaç yok ki. Maç kazanıp yükseliyorsun olay bu. Ayrıca oynanışı gayet kolay. Bence bırakın hocam oyunun aman aman bir yanı yok CS:GO gibi. Hiçbir MMOFPS'in bir amacı yok zaten insanların para ve zamanlarını almaktan başka. Barındırdıkları toxic kitlede cabası.

Valorant oynamayı bırakalı çok oldu bu aralar csye yeniden başladım ama rekabetçi günde 1 ya da 2 kere giriyorum geri kalan zamanda normal oyun oynuyorum daha eğlenceli oluyor. Ayrıca kasa düşürmek için oynuyorum birazda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı