Valorant'ı nasıl bırakabilirim?

CS'den kuzenim yüzünden VAC ban yedim maalesef, yan hesap açsam bile seçkin olmadığı için pek sarmıyor.

Dediğiniz gibi, bir de ailemle yaşadığım ve çalışmadığım için para meselesi var.

O zaman hikayeli oyunlarınıza başlanamın vakti gelmiş ben mesela RDR2 oynarken o kadar etkisinde kalıyorum ki 3 gün başka oyun oynamıyorum.

Kullandığım eski bilgisayarım ile 2-2, 5 yıl oynadım ve hesabım çalındığı zaman bırakmıştım. Yeni bilgisayarı aldığım zamanda bir süre yüzüne bakmadım Valorant'ın, ama nedense bu oyunu durmadan oynamak istiyorum. Steam'de 250'den fazla hikayeli oyunum olmasına rağmen, nedense bir yerde veya bir videoda görsem Valorant'ı indirip oynuyorum. Bazı günler saatlerce oynarken, bazı günler yüzüne bakmıyorum, gidiyorum, siliyorum ve 1-2 ay sonra yine bir yerde görüp indiriyorum. Bu artık çok canımı sıkmaya başladı. Bu anlattığım şeyin bir çözümü var mı? Çünkü bu oyun yüzünden tansiyon hastası olacağım. Oyunu oynamadığım zaman tansiyonum normallerdeyken, bu oyunu oynayıp ölçtükten sonra tansiyonum fırlıyor. İstemiyorum oynamak ama yine de en azından 1-2 el girip çıkarım diyorum ve bu hep böyle devam ediyor.

Hocam dediğiniz şeyler bende de oluyordu bunun tek bir anlamı olabilir diye DÜŞÜNÜYORUM. Siz büyüyorsunuz :), oyunu bilgisayardan silin ve arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz örnek veriyorum Dying Light, Dying Light 2: Stay Human, Lethal Company vs, gibi oyunlara yönelin bu şekilde uzaklaşırsınız, eğer hiçbiri işe yaramaz ise Valorant hesabınızı satın, zaten baştan seviye kasmak üşendirici geleceği için muhtemelen başlamazsınız.

Kullandığım eski bilgisayarım ile 2-2, 5 yıl oynadım ve hesabım çalındığı zaman bırakmıştım. Yeni bilgisayarı aldığım zamanda bir süre yüzüne bakmadım Valorant'ın, ama nedense bu oyunu durmadan oynamak istiyorum. Steam'de 250'den fazla hikayeli oyunum olmasına rağmen, nedense bir yerde veya bir videoda görsem Valorant'ı indirip oynuyorum. Bazı günler saatlerce oynarken, bazı günler yüzüne bakmıyorum, gidiyorum, siliyorum ve 1-2 ay sonra yine bir yerde görüp indiriyorum. Bu artık çok canımı sıkmaya başladı. Bu anlattığım şeyin bir çözümü var mı? Çünkü bu oyun yüzünden tansiyon hastası olacağım. Oyunu oynamadığım zaman tansiyonum normallerdeyken, bu oyunu oynayıp ölçtükten sonra tansiyonum fırlıyor. İstemiyorum oynamak ama yine de en azından 1-2 el girip çıkarım diyorum ve bu hep böyle devam ediyor.

Game Pass al hikayeli oyunlara başla hikayeli oyunun zevkini alınca bırakası gelmez insanın.

Hocam dediğiniz şeyler bende de oluyordu bunun tek bir anlamı olabilir diye DÜŞÜNÜYORUM. Siz büyüyorsunuz :), oyunu bilgisayardan silin ve arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz örnek veriyorum Dying Light, Dying Light 2: Stay Human, Lethal Company vs, gibi oyunlara yönelin bu şekilde uzaklaşırsınız, eğer hiçbiri işe yaramaz ise Valorant hesabınızı satın, zaten baştan seviye kasmak üşendirici geleceği için muhtemelen başlamazsınız.

Hocam sorun şurda arkadaş sorunu çekiyorum öyle çok insanlarla konuşan birisi değilim neden bilmiyorum ama gerçekte çok sosyal olmama rağmen olay internete gelinse çok içine kapanık birine dönüşüyorum.

Hocam sorun şurda arkadaş sorunu çekiyorum öyle çok insanlarla konuşan birisi değilim neden bilmiyorum ama gerçekte çok sosyal olmama rağmen olay internete gelinse çok içine kapanık birine dönüşüyorum.
hocam o zaman online oyunlardan yada Discord üzerinden arkadaş edinmeye çalış özellikle senin gibi aktif olan oyuncularla tanışmaya özen göster, farklı zevklere sahip olsanız dahi bazı konularda anlaşabilirsiniz. Devam ettikçe arkadaş çevrenizde genişleyecektir.

Hocam Riot'un oyunlarını bırakmak zordur. Bende LoL hastasıyım, Valorant'ı da seviyorum ama LoL kadar değil, ne kadar silsem de yine yükleyip oynuyorum. Bu oyun firmasının bana göre en sevdiğim özelliği P2W olmamasıdır, yani herkes eşit bir şekilde oynuyor, yeteneğe göre derecen belirleniyor.
Yani bırakmaya çalışmayın, bu zamana kadar oynamışsanız bir kere bırakmanız çok zor bence, azaltmaya çalışın maçları bence.

Bence tam tersi bıraksın, ben de 5 senedir LoL oynuyorum yeni sistem aldım. Artık dereceli giresim yok sadece arkadaşlar çağırırsa girerim. URF gelmiş onu oynuyorum. Fazlasına da gerek yok bence ne de olsa o kadar eğlenceli oyun varken gidip 2 oyuna bağımlı olup günler harcamaya gerek yok. Valorant nasıl bilmiyorum ama LoL de en kötü aram URF girersin sinirin yatışır. Benim tavsiyem Valorant hesabını tanıdık birisine sat. Sonra da yeni birkaç oyun yükle. Eski sistemim kötü olduğu için LoL benim için kafa dağıtma çaresiydi. Ama 3-4 ay bırakırsan geri başlamak istemezsin özellikle de Valorant'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı