- Makaleler
- 1
Ben de o kesimdeyim hocam ve 6 ms alıyorum dediğiniz gibi. En fazla 8 ms gördüm.Bahçelievler' in bazı yerlerinde TurkNet Gigafiber var. Denk gelirse 2-9 ms arası alırsınız.
Ben de o kesimdeyim hocam ve 6 ms alıyorum dediğiniz gibi. En fazla 8 ms gördüm.Bahçelievler' in bazı yerlerinde TurkNet Gigafiber var. Denk gelirse 2-9 ms arası alırsınız.
Ben de aynı hocam.Ben de o kesimdeyim hocam ve 6 ms alıyorum dediğiniz gibi. En fazla 8 ms gördüm.
Cevabın için teşekkürler.TT VDSL ile Bahçelievler Yenibosna'da 7-8 ping alıyorum.
Cevabın için teşekkürler.Bursa'da Türk Telekom FTTH kullanıyorum. Pingim 6-9 arası geziyor Valorant İstanbul'da.
Frankfurta 36-39 arası. Arada 42 oluyor nadiren.
Lobide aldığınız değerler mi bunlar? Teşekkürler cevabınız için.Ben de o kesimdeyim hocam ve 6 ms alıyorum dediğiniz gibi. En fazla 8 ms gördüm.
Lobide 2 ms oyunda 6 ms alıyorum. Akşam saatlerinde 9 ms olabiliyor bazen.Cevabın için teşekkürler.
Cevabın için teşekkürler.
Lobide aldığınız değerler mi bunlar? Teşekkürler cevabınız için.
Tek kelimeyle mükemmel. Teşekkürler cevabınız için.Lobide 2 ms oyunda 6 ms alıyorum. Akşam saatlerinde 9 ms olabiliyor bazen.
Cevabınız için teşekkürler.Ben kablosuz bağlanıyorum lobi 2 ms, oyun içi 11-13 ms değişiyor. Modem TürkNet' in verdiği Wİ-Fİ 5 ile.
Yorumlar ne güzel öyle ben 200-500 arası ping ile oynamak zorunda kalıyorum son 2-3 gündür rezalet bir durum. En iyi ping değerim ise 28 oluyor. Onu ise nadiren görüyorum. 1 yıl içinde her şey istediğim gibi giderse ayrı eve çıkacağım o zaman güzel bir internet ile bende sabit 20 ping civarlarını umut ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.