Valorant'ın Bahçelievler'de ping değerleri

TT VDSL ile Bahçelievler Yenibosna'da 7-8 ping alıyorum.
Cevabın için teşekkürler.
Bursa'da Türk Telekom FTTH kullanıyorum. Pingim 6-9 arası geziyor Valorant İstanbul'da.

Frankfurta 36-39 arası. Arada 42 oluyor nadiren.
Cevabın için teşekkürler.
Ben de o kesimdeyim hocam ve 6 ms alıyorum dediğiniz gibi. En fazla 8 ms gördüm.
Lobide aldığınız değerler mi bunlar? Teşekkürler cevabınız için.

Yorumlar ne güzel öyle ben 200-500 arası ping ile oynamak zorunda kalıyorum son 2-3 gündür rezalet bir durum. En iyi ping değerim ise 28 oluyor. Onu ise nadiren görüyorum. 1 yıl içinde her şey istediğim gibi giderse ayrı eve çıkacağım o zaman güzel bir internet ile bende sabit 20 ping civarlarını umut ediyorum.

Yorumlar ne güzel öyle ben 200-500 arası ping ile oynamak zorunda kalıyorum son 2-3 gündür rezalet bir durum. En iyi ping değerim ise 28 oluyor. Onu ise nadiren görüyorum. 1 yıl içinde her şey istediğim gibi giderse ayrı eve çıkacağım o zaman güzel bir internet ile bende sabit 20 ping civarlarını umut ediyorum.

ADSL kullanırken bende aynı durumu yaşıyordum. Fakat şu an VDSL ile lobide 10 ping alıyorum. Umarım 20 değil de daha iyisini alırsınız. Cevabınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı