Daha fazla
Oyun kaliteli fakat kitlesi çoğunlukla dandik.
CS'nin de sorunları az çok belli ikisi de kendi segmentinde eşsiz oyunlar, birbirinin yerini tutmaz, birine çöp diyorsan CS'nin de çöp olduğu şeyler var, örnek olarak ping, 130 ms Avusturya sunucusuna bağlı oluyorum, Valorant'da 80-90 ms oynuyorum, Stockholm gibi Avusturya'dan neredeyse 1.5 kat uzak bir yerde olmasına rağmen. CS oynayamayanlar ifadesi nasıl bir ifade Allah aşkına, oyunun spray mekaniği CS'den daha berbat, grafikleri yüzünden psikolojik olarak oynaması kolay gözüküyor.Zaten dandik.
CS oynayamayanlar için yapılmış low level bir oyun, hiçbir rakibinden iyi değil, elle tutulur yanı yok. Grafikler, hissiyat, kitle, silahlar, özgünlük patates.
Oyun zaten gerçekçilik üzerine kurulmamış.Katılıyorum, koşarken headshot vurabilecek kadar dandik bir oyun ve grafikleri çizgi film gibi.
Oyun zaten gerçekçilik üzerine kurulmadı. Sevmiyorsan oynama. Ne fanboyluk yaptınız okurken kafayı yedim.Kesinlikle hayatimda gordugum en dandik oyunlardan bir tanesi. Hele su tabancasindan hallice rengarenk bir makineli tufek var oyunda her an cicek firlatacakmis gibi gorunuyor.
Olum Valorant dandik dedim diye millet CS:GO ile karşılaştırıyor. Ne Alaka?
Ben belki Call of Duty ile karşılaştırıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.