Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun gerçekçi bir grafik yapma amacinda olmadan böyle bir oyun cikardilar. İstedikleri tema buydu. Gayet de başarılı oldu, ki Valorant CS'den daha zor bir oyundur. Ağır CS fanligi yapmaya gerek yok. Mekanikler ortada. Boş beleş muhabbet çevirip aptal gözükmeye hele hiç gerek yok. Oyun basarili olduğu kadar da kanser bir Türk kitlesine sahip ancak bu hicbirinize oyunu kötüleme sebebi vermez. Kim ne seviyorsa, hangisinde eğleniyorsa onu oynar. CS seven gidip Valorant oynayana laf atarsa kusura bakmasın, o kanser kitlenin icinde olduğunu güzel bir şekilde belli etmiş olur.

Riot oyun diye herkes indirdi :D
Bu oyunu Riot Games değil de farklı bir yapımcı yapmış olsa oyun çöp diye yerin dibine sokulur ve kısa sürede unutulur giderdi. Oyun çöp oğlu çöp, ona diyecek bir şey yok ama burada Riot Games'in çöp oyunu oynattırma başarısı takdire şayan.

Aradığım yorum.

Bana aşırı yavaş geliyor bu oyun. ZTen gerçeklikten uzak bir oyun. Karekterler de bir o kadar yavaş yürüyor.

Oyunun kitlesi fazla dandik ve üstteki arkadaşın dediği gibi de sırf Riot oyunu diye bu kadar tuttu. Yoksa bu kadar tutabilecek oyun değildi ve bu oyundaki skinlere dünya kadar para vereni de anlamıyorum. Yıllardır LoL oynamışımdır, sezon 2'den beri açık olan hesabıma sadece 5 TL atmıştım zamanında. O zamanlar 400 RP 5 TL'ydi.

Aynen Riot yaptıysa iyi yapar diye ama çöp.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gfdhgfhfgjhfjhj

Yani dostum şöyle söyleyeyim rekabetçi oyunları arkadaşlarımla girmediğim sürece pek sevmem. Daha çok tek kişilik oyunlar sarar beni. Bence ne cs ne de valorant iyi hadi cs eski oyun da valorant da yeni oyun olmasına rağmen hem grafikleri dediğin gibi dandik hem kitlesi rezalet bir oyun. Lol gibi gitdikçe kitlesi bozuldu. Savaş oyunları deyince iki tercih yaparım her zaman Battlefield veya call of duty bu iki seri gerçekten savaş oyunları konusunda online tabanda hem grafik hem mekanik ablamda piyasadaki diğer silah kullandığımız oyunlardan daha üstün ama sen diyosan ki yok abi ben illa 5v5 istiyom ben aksesuar istiyom diyosan ya cs ya da raimbow oyna.

Hitboxları bir zamanlar CS'ye laf ederdik. Adamlar daha berbatını çıkardı, ben böyle dandik bir hasar sistemi görmedim. Aim ile oynanışın gram alakası yok, koşan birinin mermisine ölmen gayet mantıklı oyunda.

Aynı zamanda tonlarca hata var yok tpm çalıştırılamadı, yok yeniden başlatma gerekli, yok dll dosyaları eksik vs, oyun eğlenceli fakat sorunlu, grafik konusunda ise her bilgisayara yüklensin diye öyle yapmışlardır çünkü online oyunlarda grafikten çok ne kadar çok oynayan var bu önemlidir

Taze çektik al sana mükemmel oyun motoru. Daha da inanmıyorsan komple maçın kaydını gönderebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı zamanda tonlarca hata var yok tpm çalıştırılamadı, yok yeniden başlatma gerekli, yok dll dosyaları eksik vs, oyun eğlenceli fakat sorunlu, grafik konusunda ise her bilgisayara yüklensin diye öyle yapmışlardır çünkü online oyunlarda grafikten çok ne kadar çok oynayan var bu önemlidir
Bir de o vanguard yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı