Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, kesinlikle. İsteseydiler yeni gelen Türk ajanı türbanlı bir kadın veya fesli, acayip kıllı, sakallı, terörist kılıklı bir adam da yapabilirlerdi ama yapmadılar. Halen Arap olarak anılıyoruz bazı toplumlarda maalesef ama Riot sağ olsun bize öyle bakmadı.

Mesela Ubisoft bize Riot gibi yaklaşmadı.

Eki Görüntüle 1366093
Bu resimde ne var?

Oyunun takdir ettiğim yönü gerçekten çok kötü PC'lerde dahi iyi performans veriyor. Oynamama sebebim ise ben bu kadar MOBA öğesini FPS oyununa yakıştıramadım. MOBA öğesinden kastım oyundaki büyüler, rüzgar atmalar doğa üstü tüm şeyler. FPS deyince biraz gerçekçilik arıyorum. Normalde gerçekçi grafikli olmayan oyunlar her ne kadar dünyada popüler olsa dahi ülkemizde beklenen ilgiyi görmezdi (Fortnite PUBG kadar oynanmadı Türkiye'de) bu oyunun çok oynanması beklemediğim bir durumdu. Valorant'ın başarısını takdir ediyorum.
Hocam birincisi online oyunların genel amacıdır bu zaten.Olabildiğince fazla kişiye ulaşmak için gereksinimler ve grafikler az tutulur.Bu her online oyunda böyledir.İkisincisi de VALO zaten ham FPS olarak geçmiyor.Değerlendirmeniz yanlış.

Bu arada konu sahibine tekrardan soruyorum.Kaliteli dediğiniz oyunlar nelerdir merak ettim?

Riot Games hikayeye değer veren bir firma olduğu için seviliyor. Ama bu Valorant'ın çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Koşarak HS atıyor millet :D. Oyun mekaniği azıcık düzelse kaliteli olur bence.

Haklısınız hocam o konuda adam geliyor koşarak pompalı ile ya dash atıyor ya duman içinden birden çıkıyor öldürüyor herkesi.

Her karakterin hikayesi var, bu rekabetçi bir oyunda çok önemli bir etken hemen Valorant indirmeliyim. Oy, şu ajanın babası katilmiş oy he. Ne kadar cool. Buna bayıldım dostum. Ayrıca kimsenin umrunda olmayan MM'in dandik VAC'ini 2020 oyununun yeni antihilesiyle karşılaştırıyorum. Faceit Maceit hikaye, benim Nova eloda hile geliyor ya vasat oyun. Valorant kralım. 😌
CS'ciyim ama yazık kafana. Oksijen israfı resmen.
Size çıkmıyor diye hilesiz bir oyun değil birkaç yıla patlatıcak bir hacker grubu o oyunu.
CS:GO'da bana da hile çıkmıyor ama hilesiz bir oyun demiyorum.
Rakip: havada uçar, AWP ile tarar...
XPLSG: ne hilesi yetenek bu.

Son düzenleme:
CS'de bütün oyuncular el başında paraları dahilinde sis bombası, flaş bombası vs alabilir iken Valorant'ta takımınızı belirleyeceğiniz strateji ve bu özelliklere sahip ajanlara göre oluşturmalısınız. Kısacası Valorant'ta maç başlamadan strateji başlar.

Koşarak HS konusu 2020 çıkışlı Valorant oyunu için 2 yıldır konuşuluyor ve defalarca anlatıldı, hareket animasyonunun görsel devamı, prefire, recoil kontrolü ve bazen de şans gibi durum ve beceriler neticesinde olabiliyor, keza sizde çalışın yapın ya da şansınıza güvenin. Recoil konusunda hareket çarpanı yüksektir ve eğer spray atıyorsanız çok çalışmalısınız.(Zira 4 mermiden sonrası rastgele gider)

Valorant grafikleri önde olması gereken hikayeli bir oyun değil, aksine, herkesin indirip oynayabileceği rekabetçiliği yüksek taktiksel FPS'dir. Sistemi kötü olanın da rekabet şansını korumayı amaçlar.

Eksikleri olabilir, kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, kendi arkadaşlarınızla girin? Şunu da unutmayın; Valorant server'ı Soho'da bir bar, Riot ekibi ise kapıda güvenlik değil ki "18'den küçükleri almıyoruz!" desin. Bir sistem geliştirmişler, küfürden raporluyorsunuz 2 hafta o oyuncuya ban atıyor.

CS, Valorant'tan iyidir ya da Valorant, CS'den iyidir! demiyorum. Ancak Valorant'ı yerdiğiniz yorumlar biraz sığ.

Kendimle ilgili olarak;
Apex'ten Valorant'a geçtim. Apex'te sistemin iyi değilse başarın bir yere kadar gelebiliyor, ayrıca ping'ten dolayı üst seviye dereceli maçlarda çok zorlanıyorsun. (Wraith main, 2 sezon 7K kill, Diamond)

Ayrıca yaşım 33 arkadaşlar. Kara kutuyla başlayan "gaming" yolculuğum PC ile devam ediyor ve bu benim hobim aynı zamanda da tutkum. Her Valorant oyuncusu 15 yaşında değil.

CS'ciyim ama yazık kafana.
Rakip: havada uçar, AWP ile tarar...
XPLSG: ne hilesi yetenek bu.
Evet AWP ile taramak ve uçmak, CS'de kesin böyle hileler vardır ya. CS'ciymiş. Max 800, 900 saatin vardır. Serverlarda takılıyorsundur hatta sen, kendinizi bir şey sanmayı ne zaman bırakacaksınız bilmiyorum. Asıl sana yazık.

CS'de bütün oyuncular el başında paraları dahilinde sis bombası, flaş bombası vs alabilir iken Valorant'ta takımınızı belirleyeceğiniz strateji ve bu özelliklere sahip ajanlara göre oluşturmalısınız. Kısacası Valorant'ta maç başlamadan strateji başlar.

Koşarak HS konusu 2020 çıkışlı Valorant oyunu için 2 yıldır konuşuluyor ve defalarca anlatıldı, hareket animasyonunun görsel devamı, prefire, recoil kontrolü ve bazen de şans gibi durum ve beceriler neticesinde olabiliyor, keza sizde çalışın yapın ya da şansınıza güvenin. Recoil konusunda hareket çarpanı yüksektir ve eğer spray atıyorsanız çok çalışmalısınız.(Zira 4 mermiden sonrası rastgele gider)

Valorant grafikleri önde olması gereken hikayeli bir oyun değil, aksine, herkesin indirip oynayabileceği rekabetçiliği yüksek taktiksel FPS'dir. Sistemi kötü olanın da rekabet şansını korumayı amaçlar.

Eksikleri olabilir, kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, kendi arkadaşlarınızla girin? Şunu da unutmayın; Valorant server'ı Soho'da bir bar, Riot ekibi ise kapıda güvenlik değil ki "18'den küçükleri almıyoruz!" desin. Bir sistem geliştirmişler, küfürden raporluyorsunuz 2 hafta o oyuncuya ban atıyor.

CS, Valorant'tan iyidir ya da Valorant, CS'den iyidir! demiyorum. Ancak Valorant'ı yerdiğiniz yorumlar biraz sığ.

Kendimle ilgili olarak;
Apex'ten Valorant'a geçtim. Apex'te sistemin iyi değilse başarın bir yere kadar gelebiliyor, ayrıca ping'ten dolayı üst seviye dereceli maçlarda çok zorlanıyorsun. (Wraith main, 2 sezon 7K kill, Diamond)

Ayrıca yaşım 33 arkadaşlar. Kara kutuyla başlayan "gaming" yolculuğum PC ile devam ediyor ve bu benim hobim aynı zamanda da tutkum. Her Valorant oyuncusu 15 yaşında değil.
Hocam çok güzel yazmışsın fakat Apex ile VALın zaten alakası yok.Ping konusu dolayısıyla bir kriter olmuyor.TR serverı ise bambaşka bir olay.

Hocam çok güzel yazmışsın fakat Apex ile VALın zaten alakası yok.Ping konusu dolayısıyla bir kriter olmuyor.TR serverı ise bambaşka bir olay.
Server, optimizasyon, türkçe dil ve bunun oyuna kattığı keyif anlamında geniş düşünelim lütfen yoksa battle royale ile taktiksel fps kıyaslıyor olabilme ihtimalim olduğunu şahsen ben düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı