WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, 18 yaşında kekemeyim sonra tipim çok iyi diyemem. Kekeme oldugum için arkadaşım yok, bu bir kenarda kalsın. Lisede ki çoğu kişi zorbalığı için hep çekingen oldum ve birisinin koruması altında kaldım. Tipimden dolayı olabilir çekingenim. Mesela kendimi aşamıyorum. Her şeyi yapabileceğime dair inancım var ama tanıdıklar olmadan. Mesela bugün bir tanıdığım dedi ki neden VLOG yapmıyorsun diye. Neden dedim oda dedi ki kötü gördüğün taraflarını kullan sen farklısın dedi ve mesela kekele ve yemek yap at dedi sosyal medyalara. Ben bilerek güzel kekelerim ve yemek yaparak video atarim VLOG gibi ama tanıdıklar korkutuyor beni. Ne derler, ne söylerler, nasıl dalga geçerler diye. Sosyal medyada kendimi paylaşmam çünkü kendimi dışarıdan beğenmem. Kendime bakarım ama sabah sadece, aynaya bakarım saçım düzgün mü degil mi diye. Kıyafetime bakar çıkarım. Yani ben kendimi ezik görüyorum.
Yaşıtlarım çok ileride, bazısı sosyal bazısı kurslara gidiyor bazısı geziyor ve ben 10 yaşındaki birisinin duruşunda, düşüncesine, kendisine saygısı 10 yaşında olan birisine benzettim. Anlattıklarım çok karışık oldu biliyorum ama karışık gerçekten. Kendimi iyileştirmem, utanmamam gerekiyor ve yaşıtlarıma göre eksiklerimi kapatmam gerekiyor.
Yaşıtlarım çok ileride, bazısı sosyal bazısı kurslara gidiyor bazısı geziyor ve ben 10 yaşındaki birisinin duruşunda, düşüncesine, kendisine saygısı 10 yaşında olan birisine benzettim. Anlattıklarım çok karışık oldu biliyorum ama karışık gerçekten. Kendimi iyileştirmem, utanmamam gerekiyor ve yaşıtlarıma göre eksiklerimi kapatmam gerekiyor.