Valorant'ın toxic kitlesi

Arada bir eğlencesine giriyorum. Sinir olduğum vakit sesli sohbeti kapatıyorum. Rekabetçi oyunların çoğunluğu böyle (Türkiye kanadında). Oyunun mantığı güzel olsa da kitlesi bir o kadar mantıksız.

Biz 3 kişi oynuyoruz okuldan arkadaşlarla ve gerçek hayatta küfür alışkanlığım yok ve sanalda sesli açıp bir kere küfür etmişliğimiz yok. Yada hakaret etmişliğimiz. Tamam genel olarak çoğunluk kötü olabilir ama gerçekten küfür etmeden oynayanlara ve sesli sohbeti gerçek amaç için kullananlara saygı duymalısınız.

Hocam bende TR'de genel olarak toxiclere denk geliyorum rankedde vs çoğunlukla Paris 1 oynarım ama arada sırada (oda gece saatlerinde 2 ile 5 arası daha yaşı büyük insanlar geliyor ve zevki çıkıyor o zaman )

Oyuna karşı bakış açım dün akşam bugdan dolayı oyuna alt F4 çekip giremememden sonra değişti 1 haftalık dereceli banı yedim ve ben bu oyundan soğuyup sildim uzun sürede indirmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…