Sadece kitle değil. Oyun da çöp.
Hocam bir engeliniz olduğunu belirtmenize gerek yoktu.Dolusuyla kadın oyuncuyla beraber oynuyorum ama takıma emir yağdıran sadece 2-3 kişi gördüm. Ya biz aynı valorantı oynamıyoruz ya da siz gördüğünüz 2 kişiyle herkesi bir tutuyorsunuz.
CS kadar stabil değil desek daha doğru hocam. Mantığını kavrayınca atılıyor spray.Bence uzaktan yakından alakası yok en kısa örnekle cs'de silahların sekmesi düzenli fakat valorant'ta rastgele ve saçma.
Öyleleri de var fakat bu tarz bir genelleme yapmak için çok bu küçük bir grup. Gayet kafa dengi, düzgün insanlar da var Valorant kitlesinde.Daha önce bu oyunu 2-3 kez oynadım ve iğrendim. Kişisel görüşüm, bu kitle muhabbet edilecek cinsten değil, etrafında biri Valorant'ı eleştiriyorsa o kişiye t*rörist gözüyle bakıyor ve ona birlikte başka bir oyun oynamak teklif edildiğinde mutlaka oyununda sorun çıkıyor ve birlikte çözmek istenince ben uğraşamam deyip Valorant'a giriyor. Düşünün Battlefield V oynuyorum diye beni kınıyorlar Valorant'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Evet, benim arkadaş çevremde gözlemlediğim Valorant kitlesi böyleydi. Sizin görüşleriniz neler?
(Valorant oynayıp, sevip burada Valorant'ı övecekseniz, savunacaksanız yazmanızı istemem. Konumuz Valorant'ın kitlesi.)
Söylediğim şeyde garip bir durum olduğunu düşünmüyorum, bu tarz bir cevapla gelmeniz çok saçma.Hocam bir engeliniz olduğunu belirtmenize gerek yoktu.
Ben düşünüyorum. Doğru düzgün adam yok oyunda.Söylediğim şeyde garip bir durum olduğunu düşünmüyorum, bu tarz bir cevapla gelmeniz çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.