Valorant'ın toxic kitlesi

Bugün yeni başladığım için maç öncesinde kötü oynama ihtimalime karşı özür dilememe ve derecesiz girmeme rağmen edilen küfürlere tahammülüm kalmadı. Hiçbir şeye de tahammülleri yok ya bir de. Maç 4-1 olunca direkt teslim oluyorlar. Ben hayatımda bu kadar toxic bir kitle görmedim. Ruslarla cs:go'ya devam...

Daha önce bu oyunu 2-3 kez oynadım ve iğrendim. Kişisel görüşüm, bu kitle muhabbet edilecek cinsten değil, etrafında biri Valorant'ı eleştiriyorsa o kişiye t*rörist gözüyle bakıyor ve ona birlikte başka bir oyun oynamak teklif edildiğinde mutlaka oyununda sorun çıkıyor ve birlikte çözmek istenince ben uğraşamam deyip Valorant'a giriyor. Düşünün Battlefield V oynuyorum diye beni kınıyorlar Valorant'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Evet, benim arkadaş çevremde gözlemlediğim Valorant kitlesi böyleydi. Sizin görüşleriniz neler?
(Valorant oynayıp, sevip burada Valorant'ı övecekseniz, savunacaksanız yazmanızı istemem. Konumuz Valorant'ın kitlesi.)
Öyleleri de var fakat bu tarz bir genelleme yapmak için çok bu küçük bir grup. Gayet kafa dengi, düzgün insanlar da var Valorant kitlesinde.

Valorant şu anda çoğu kitlenin odak sahibi çünkü CS:GO gibi bir sürü özelliği var.
Ücretsiz oyun, sözde 128 tick serverlar( CS:GO'ya diss olarak yaptılar bence), Türkiye Sunucusu, Elo sistemi ve her ajanın kendine ait özelliği. İnsanların en çok sevme sebebi ise Türkiye sunucusu ve ücretsiz olması. Hal böyle olunca insanlar sevgilisine bile oynayacak oyun olarak Valorant öneriyor. Sonrası malum. Küçük çocukların oyun almaya yaşı yetmediğinden ve hypelanan bir oyun olduğundan direkt Valorant'a giriş yapıyorlar. Büyük yaştaki insanlarda CS:GO'daki gibi burada da birlikte oynayalım immo olalım en büyük olalım kafasında. Arkadaşlarınızla oyun girmediğinizde eğer size karşı bir tavır alıyorlarsa ya immo hırsıdır ya da bana göre arkadaşınız değildir. Bu arada Battlefield Valorant'ı yufka gibi 28'e katlar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı