Neden kötü merak ettiğimden soruyorum. Kitle içinse başka server geçin.Sınıfta sabah akşam Valorant oynayan kişiye kanıtlarıyla Valorant kötü diyorum sus lan diyor ya da duymazdan geliyor.
Oyun kötü. Grafikler, oynanış, oyunun havası ve silah çeşitsizliği...Neden kötü merak ettiğimden soruyorum. Kitle içinse başka server geçin.
Biz 3 kişi oynuyoruz okuldan arkadaşlarla ve gerçek hayatta küfür alışkanlığım yok ve sanalda sesli açıp bir kere küfür etmişliğimiz yok. Yada hakaret etmişliğimiz. Tamam genel olarak çoğunluk kötü olabilir ama gerçekten küfür etmeden oynayanlara ve sesli sohbeti gerçek amaç için kullananlara saygı duymalısınız.Aslında ben oyunu 2-3 kez oynadım, oynadığım maçların çoğunda oyunu ilk defa oynadığımı belirtmeme rağmen sülalem rahmetlik oldu. Toxic kitleyi fark etmek için oyunu oynamaya da gerek yok, yakın çevrenizden/okul ortamından o oyunu oynayan varsa zaten farkına varırsınız.
Hocam bende TR'de genel olarak toxiclere denk geliyorum rankedde vs çoğunlukla Paris 1 oynarım ama arada sırada (oda gece saatlerinde 2 ile 5 arası daha yaşı büyük insanlar geliyor ve zevki çıkıyor o zaman )
Valorant oynayacağıma Ruslarla CS:GO oynarım daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.