Valorant'ta 3. parti yazılım kullanımından cihaz banı yedim

Ben bilgisayara 10 kez format attım o mesajı aldım zaten o gün direk attım hile falan kalmadı. İnşallah açarlar bilgi veririm sağolun yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Bende teşekkür ederim ama hile kullanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Selam arkadaşlar, bundan 3 ay önce şubat ayında Valorant'ta hile açmıştım ve ban yemiştim. Kullandığım için çok pişmanım sonra Riot Games yetkililerine ticket açtım.
Ban yedim hata kodu 152 ve bana şöyle bir cevap gelmişti. Cevap şöyle idi:
Selam,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde hesabına cihaz banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu cihaz banı? Diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına ve cihazına uygulanan bir disiplin işle midir? Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre (genellikle 3 ay) cihaz banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Eğer cihaz banı mevcutken herhangi bir şekilde o cihaz üzerinden oyuna erişim sağlamayı başarırsan iki şey gerçekleşir:
1-) erişim sağladığın diğer hesap da kalıcı olarak uzaklaştırılır.
2-) cihaz banı tekrar tetikleneceği için 3 ay yerine 4 ay veya daha fazla bir süre cihaz banına sahip olursun.

cihaz banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 hata kodu ile karşılaşacaksındır. cihaz banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 hata kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. cihaz banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz banının kalkacağı tarih ise: Mayıs 31 2022'dir. (birkaç gün sapma ihtimali yüzünden cihaz banın geç açılabilir. Paniğe gerek yok.)

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bana 31 Mayıs'ta banın kalkacağını söylediler her neyse. Ben bundan 1 ay önce oyuna girmeyi denemiştim bir kez ban yedim spike a hücum da korktum cihaz banım tetiklenmiştir diye ticket attım yine 31 Mayıs'ta açılacak dediler sonra aradan 1 hafta geçti yine attım ticket 3 Haziran dediler ama farklı hesaplardan attım 31 Mayıs 1.nci ban yediğim hesap 3 Haziran 2 ban yediğim hesap sizce tetiklenmiş midir banım bu sorunu yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi? Oyuna 20 Haziran'da bilgisayarımı sıfırlayarak girmek istiyorum.

Cihaz banı sıfırlayarak geçmiyor diye bilmekteyim direk anakarta attıkları için. Onların kaldırması gerek banı.

Ben bilgisayara 10 kez format attım o mesajı aldım zaten o gün direk attım hile falan kalmadı. İnşallah açarlar bilgi veririm sağ olun yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Gel bana hakaret et demedim haklısın hile ile oynadım ama gelip burada hakaret etmenin anlamı yok. Özür diledik bitti. Cezamızı da çekiyoruz zaten
Hile kullananlara Emek hırsızı diyorum hak ederek bir yere gelmiyorsunuz ve bu hakaret değil hakaret başka türde olur onu sende kaldıramazsın bende zaten dile getirmem zaten hadi eyvallah uzatmanın anlamı yok

İyi olmuş hiç üzülmedim sizin gibi hile kullanan herkesin banlanması dileğiyle sevgiler.
Niyet ettim Allah rızası için boş yapmaya. Mesaj mı kasıyorsun? Adam sana bana üzülün mü demiş. Konuyla alakasız mesaj atmak için yer arıyorsunuz. Adam artık kullanmıyorum demiş zaten. Pişman olduğunuda belli etmiş. Kaldı ki adam pişman olmak zorundada değil. Yardım edemeyeceksen hiç yazma konuya. Ben gerekli yardımı yaptım köşeme çekildim. Sorun çözülmüş bitmiş birden bildirim geliyor "İyi olmuş hiç üzülmedim sizin gibi hile kullanan herkesin banlanması dileğiyle sevgiler." aşırı gereksiz.

niyet ettim Allah rızası için boş yapmaya. mesaj mı kasıyorsun? Adam sana bana üzülün mü demiş. Konuyla alakasız mesaj atmak için yer arıyorsunuz. Adam artık kullanmıyorum demiş zaten. Pişman olduğunuda belli etmiş. Kaldı ki adam pişman olmak zorundada değil. Yardım edemeyeceksen hiç yazma konuya. Ben gerekli yardımı yaptım köşeme çekildim. Sorun çözülmüş bitmiş birden bildirim geliyor "iyi olmuş hiç üzülmedim sizin gibi hile kullanan herkesin banlanması dileğiyle sevgiler." aşırı gereksiz.

Pişman olacaksa hile yapmayacak burada gelip adamı savunma bana milletin emekle oynadığı oyunu kimsenin bozmaya hakkı yok ayrıyeten mesaj kasmak isteseydim hesabı açtığım tarihten başlardım böyle boş yorum yapmak için cevap yazma haydi sevgiler.

Pişman olacaksa hile yapmayacak burada gelip adamı savunma bana milletin emekle oynadığı oyunu kimsenin bozmaya hakkı yok böyle boş yorum yapmak için cevap yazma haydi sevgiler.
Aynen şimdi boş yorum yapan ben oldum.
İyi olmuş hiç üzülmedim sizin gibi hile kullanan herkesin banlanması dileğiyle sevgiler.
Hayır piyasanın en iyi dediği Anti-Cheat Vanguard bile hilecilere engel olamıyor. Banlansalar bile yeni hesap açıp devam ediyorlar. HWID ban dert bile değil Spoofer ile maks. 5 saatlik iş. Ben senin gibilere üzülüyorum. Vanguard'ın hilecilere engel olduğunu sanıyorsunuz. Benim yazılım 4 aydır Undetected.

Aynen şimdi boş yorum yapan ben oldum.

Hayır piyasanın en iyi dediği anti-cheat Vanguard bile hilecilere engel olamıyor. Banlansalar bile yeni hesap açıp devam ediyorlar. HWID ban dert bile değil spoofer ile maksimum 5 saatlik iş. Ben senin gibilere üzülüyorum. Vanguard'ın hilecilere engel olduğunu sanıyorsunuz. Benim yazılım 4 aydır undetected.

Hala boş yorum yapmak için gelmişin yok Vanguard'ı savunuyormuşum gibi saçma cevap yazma yazdığım şeyi oku, anla. Ne demişim orada Vanguard lafı geçmiş gibi gelip burada acayip acayip konuşma. Hileci kim varsa hepsine tavrımı koyarım. İnşallah bir gün maçıma da gelirsin merak etme şu zamana kadar reportladıklarım banlandı tek hileciler değil saygısızlık yapan kötü konuşanların hepsi bir de gelmişin burada benim yazılımım yakalanmıyor muhabbeti yapacak kadar düşme. Sizin gibilerin kökünü kazımak dileğiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu kapatılsın yeter bence bu kadar kavga. Forumda yeniyim kuralları tek tük biliyorum kusuruma bakmayın pişman olduğumuda belirttim zaten ilk hile deneyimimi arkadaşım sayesinde bu hileyle başlamıştım iyikide valorant ban atmış zaten bir daha da kullanmam zaten isterseniz ayın 20 sine kadar konuyu kapatmayın açılıp açılmadığı hakkında bilgilendirebilirim bu sorunu yaşayan arkadaşlar buradan bakabilirler.
Beyler bugün 11.06.2022 saat 17:36 valoranta dün girmiş bulunmaktayım ve cihaz banım kalkmış galiba 1 oyun derecesiz 3 oyun spike hücum 2 el ölüm maçı ve hala yasaklama hatası gelmedi ve herhangi birşey vermedi açıldı galiba ilerleyen günlerde yine bilgilendiririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı