antoniomontana
Hectopat
Arkadaşlar sorun basit Valorant'ta hile açmadığım halde 3. parti yazılımdan ban yemişim. Açtırmak için ne yapabilirim?
Arkadaşlar sorun basit Valorant'ta hile açmadığım halde 3. parti yazılımdan ban yemişim. Açtırmak için ne yapabilirim?
açılıyor bro ben dün açtım hesabıAçmazlar. Arkadaşım da aynı şekil ban yedi. Açılmıyor malessef.
kanka benim hesap bi 5 gün önce banlandığını gördüm ticket attım 5 günde açıldı hesap açıyorlar yaniAçmazlar. Arkadaşım da aynı şekil ban yedi. Açılmıyor malessef.
Açılıyor bro ben dün açtım hesabı.
Kanka benim hesap bir 5 gün önce banlandığını gördüm ticket attım 5 günde açıldı hesap açıyorlar yani.
Kanka tam olarak konuşmaları atamam ama adamlarla düzgün ve ciddi konuşunca (ben öyle yaptım yani) sana 18 tane soru soruyorlar hesap ile alakalı bilgilerini hatırladığın kadarıyla tüm bilgileri giriyorsun 2 3 gün bekleyince sana mail atıyorlar hesabı açtık falan filan hallediyorlar yani 5 günde açtım hesabı öyle yaparak sana kolay gelsin şimdiden umarım açarsınNasıl açıyorlar hocam, ne yapmam lazim? Ticket'a ne yazdığını atabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.