Valorant'ta 800 DPI 0.28 duyarlılık yüksek mi?

Hayır değil ki şöyle bir durum da var yani sens dediğimiz şey kişiden kişiye değişir lakin belirli bir aralık var ki bu, insanların genelinin oynadığı bir aralık hani, hem zaten bu aralığın içinde bir değer söylüyorsun hem de zaten sen bu sens ile rahat ediyorsan daha iyi vurursun. Oyun bilgini geliştirip aimini tutarlı hale getirirsen (iyi aim demiyorum bak) gayet kendini geliştirir ve yüksek ranklara çıkarsın.
 
Bu kaç Hz ekran kullanıp kaç FPS aldığına kadar farklılık gösterir. 360 Hz bir ekranda 144'e göre daha hızlı gelecektir mesela akıcılıktan dolayı. Cam mouse pad kullanmaktan tut bez kullanmaya kadar çok şey etki eder. Standartları baz alırsak normal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşım 2.6 ile plat nasıl oynuyor anlamıyorum bence sizin düşük bende 0.6 oynuyorum.
 
800 DPI ve 0.19 hassasiyet ile oynuyordum eskiden. Büyük bir mouse pad alanım olmasına rağmen arkama dönebilmek için fareyi 2 kez kaldırarak bir ucundan diğer ucuna sürüklemem gerekiyordu. 0.3 hassasiyete geçtiğimde çok hızlı geliyordu. Şu an ise 0.35 kullanıyorum.

Kısacası 0.3 hassasiyet bana yüksek gelirken şu an düşük geliyor. Daha yüksek bir hassasiyet değerine alıştığım için.

Size uygun hassasiyeti bulmak için Aim Lab'deki özel kısımdan Sensitivity Finder kullanabilirsiniz. Tenz 0.44 hassasiyet ile oynuyor. Sensitivity Finder kullandığında tam olarak kullandığı hassasiyeti önerdi. Ben ise 0.4 kullanıyordum. 0.35 önerdiği için ona geçtim. Küçük hedefleri yüksek hassasiyet ile vurmakta zorlanıyordum.
 

Geri
Yukarı