Valorant'ta bugün Silver 2 60Kp'den Silver 1 0Kp'ye düştüm. 9 maçlık lose Streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.
Normalde vurup şu aralar vuramıyorsanız ara vermenizi tavsiye ederim iyi gelecektir.Valorant'ta bugün Silver 2 60kp'den Silver 1 0kp'ye düştüm. 9 maçlık lose streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.
Valorant'ta bugün Silver 2 60Kp'den Silver 1 0Kp'ye düştüm. 9 maçlık lose Streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.
Klasik gelecek dostum ama aimlab deneyebilirsin. Ayrıca yani Silver'da bu kadar zorlanıyorsan elo yükselince napacaksın?Valorant'ta bugün Silver 2 60kp'den Silver 1 0kp'ye düştüm. 9 maçlık lose streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.
Her şey Hz değil.Monitorun 60Hz ise, pingin 70-80 ise normal dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.