Valorant'ta adam vuramamak

Ofbeeeee

Hectopat
Valorant'ta bugün Silver 2 60kp'den Silver 1 0kp'ye düştüm. 9 maçlık lose streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.

İş sadece nişan almakla bitmiyor. Adamlar sürekli bir taraftan geliyorken, siz diğer taraflara dikkat ederseniz vuramazsınız vs. vs. Bu bir örnek tabii, aim kadar izleyeceğiniz taktik de çok önemli. Yetenek kullanımına da hakim olmalısınız, özellikle agresif karakterler kullanıyorsanız.

Valorant'ta bugün Silver 2 60Kp'den Silver 1 0Kp'ye düştüm. 9 maçlık lose Streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.

Biraz akimbo uzi ile krunker. IO oynayın. Aşırı hızlı bir oyun refleksleriniz gelişir.

Kendinize uygun sensi bulmanız önemli. Örneğin 3 tane sens belirleyin bu üçü ile de poligona girin bakın hangisi daha rahat. Eğer eğilerek sıkıyorsanız ve eğilme tuşuna yetişemiyorsanız mouse'unuzda ileri tuşu varsa (sekmelerde ileri gitmek için kullanılan) ona atayabilirsiniz benim oynayışımı baya etkiledi elim oraya yetişemiyordu. Özgüven de baya etkili. Maçta kötü olduğunuz bir pozisyonda bile özgüvenli olun gerekirse atağa kalkın. Maçta öldüremeyeceğiniz bir pozisyonda mesela özgüvenle birlikte öldürmeye çalışın. Şu mantıkla bakın "her türlü öleceğim". Özgüven olayı ile bazen daha iyi oynuyor gibi hissediyorum. Kalkıp bir TENZ vs. Olamazsınız yavaş yavaş.

Valorant'ta bugün Silver 2 60Kp'den Silver 1 0Kp'ye düştüm. 9 maçlık lose Streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.

Valorant spraydan çok HS odakli bir oyun sürekli aim çalışın gelişmesi lazım.

Valorant'ta bugün Silver 2 60kp'den Silver 1 0kp'ye düştüm. 9 maçlık lose streak'im var. Deathmatch de oynuyorum, poligon giriyorum ama adam vuramıyorum. Neden böyle? Her el 5 vurmaktan bıktım.
Klasik gelecek dostum ama aimlab deneyebilirsin. Ayrıca yani Silver'da bu kadar zorlanıyorsan elo yükselince napacaksın?

Suçu kendinizde arayın. Arkadaşlarınıza ya da teammatelerinize flame atmayın mümkünse klip alıp nerede yanlış yaptığınızı anlayın (cross placement düşük eloda görülür, gereksiz sprayler yerine 2,3 vuruş atıp D veya A tuşuna basıp durup bir daha 2,3 mermi atın, gamesensinize dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı