Rehber Valorant'ta aim geliştirmek için tavsiyeler

Tamamdir hocam. Her plyi 1 kere oglen oynadim. 3 tanesini daha dogrusu ımmortal, demon1, libraniz giris seviye pl. Bir de hocam simdi oyun oynamayacagim ancak 3 tekrar atayim mi? Ise yarar mi?

Yarar. Yatmadan önce Aim Lab giriyorum bende. Yakında Aim Lab'teki Sensivity randomizer ile alakalı bir rehber yapacağım benim aimimin bu seviyeye gelmesinin sebebi o ayardır.

Yarar. Yatmadan önce Aim Lab giriyorum bende. Yakında Aim Lab'teki sensivity randomizer ile alakalı bir rehber yapacağım benim aimimin bu seviyeye gelmesinin sebebi o ayardır.

Beklemediyim. Simdi 3 plyi oynadiktan sonra DM ya da TDM atayim mi sizce? Gerek yok mu?

Beklemediyim. Simdi 3 plyi oynadiktan sonra DM ya da TDM atayim mi sizce? Gerek yok mu?

Duruma göre bence gereksiz. DM-TDM rank girmeden önce ısınmak amaçlı kullanılır. Diyorsan ben Crosshair placement falan geliştireceğim girebilirsin. Nasıl DM-TDM oynanmalı diye bir rehberde yapmayı düşünüyorum. Yüce eloya kadar aim en önemli etkenlerden. Yüce ve sonrasında artık gamesense daha önemli olmaya başlıyor. Bende gamesense eksik mesela. İstersen dünyanın en iyi aimine sahip ol oyun bilgin yoksa yüce sonrası cehennem.

Duruma göre bence gereksiz. DM-TDM rank girmeden önce ısınmak amaçlı kullanılır. Diyorsan ben Crosshair placement falan geliştireceğim girebilirsin. Nasıl DM-TDM oynanmalı diye bir rehberde yapmayı düşünüyorum. Yüce eloya kadar aim en önemli etkenlerden. Yüce ve sonrasında artık gamesense daha önemli olmaya başlıyor. Bende gamesense eksik mesela. İstersen dünyanın en iyi aimine sahip ol oyun bilgin yoksa yüce sonrası cehennem.

Iki rehberide bekliyorum. Akliniza gelirse etiket atarsaniz memnun olurum hocam. Simdi plleri oynayip yatayim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı