Valorant'ta aim nasıl geliştirilir?

Valorant'ta aim geliştirmem için ne varsa yapabilirim. Forumda fark ettim ki sadece ölüm maçı girin diyorlar ama onu yapıp da üstüne de yapabileceğimiz bir şey var mı? Aim Lab'da şurada şu kadar saat şunu yap gibisinden.

Not:
2 metre mousepadim var.
Mouse: G300s.
Hassasiyetim 0,2 ila 0,35 arasında kullanıyorum (0, 2'de adam arkamda olsa dönene kadar bir saniye geçiyor bazen de hızlı döndüreyim derken ekran yukarı kayıyor.)
Aimlabs girip bazı özel alıştırmalarda aimi yükseltebilirsiniz hocam. Mesela HeadShot alıştırması diye bir kullanıcı yapmış 2 dakika boyunca bütün aim çalışmalarını küçük toplara vurarak yükseltmenizi sağlıyor. Bunların ardından poligona girip ilk normal botları vurup sonra uçan botlara gelerek en hızlı şekilde aiminizi ondan ona götürerek yükseltebilirsiniz. Ardından ölüm kalım savaşlarında hiç ses kasmadan sadece aiminize güvenerek adamların çıkacağı yerleri tahmin ederek oynarsanız oyun içinde tahmin yeteneğiniz artar ve rekabetçi maçlarda adamların çıkacağı yerleri tahmininize göre doğru bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Arkadaşın ligini bilmeden karakter ve takım compu hakkında nasıl yorum yapacaksınızki?

Ayrıyeten yüceye kadar herkes kendi kafasına göre takılıyor.

Sage main oldum ama nasıl? Bence aim geliştirmek için bayağı iyi. Sage oynamazsam ya gekko ya astra oynuyorum.

Bir karakteri sürekli oynamak yanlış bir tercih olur, senin karakterini kitleyebilirler ve ortada kalabilirsin takıma göre uyumlu alman daha iyi olur. Fakat illaki mainliyeceğim diyorsan çoklu görev gören karakter alabilirsin.

Bir karakteri sürekli oynamak yanlış bir tercih olur, senin karakterini kitleyebilirler ve ortada kalabilirsin takıma göre uyumlu alman daha iyi olur. Fakat illaki mainliyeceğim diyorsan çoklu görev gören karakter alabilirsin.

Son birkaç güne kadar astrayı sevmiştim ama sonra internette onu nasıl daha iyi oynayabileceğime baktığımda son zamanlarda fena bir nerf yediğini fark ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı