Valorant'ta bölge değiştirirken ban yedim

BunnyHop

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar sayın dostlarım yeniyim. Ben bugün random hesap aldım serverini değiştirmek için ticket attım ama ban yedim. Şüpheli olay yüzünden ama geçici ban yazıyor ama ne kadar bilmiyorum. Sonra desteğe başvurdum Portekize kayıtlı galiba hesap. Portekizce bir dil ile mesaj aldım sonra bana e mail falan istedi farklı Riot'a kayıtlı olmayan. Ben de verdim sonra bir e mail geldi işte ne bileyim en kısa sürede cevap vereceğiz falan. Sonra da biraz destek ekibine mesaj attım sonra hiç cevap gelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-08-12 220211.png
    Ekran görüntüsü 2021-08-12 220211.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleyen: Moderatör:
hayır ben kendi hesabıma girip dün oynadım ban yedikten sonra

büyük bir ihtimal çalınmış bir hesap değil nedeni ise 1 tane ticket var ve ben bu hesabı vpazarından aldım ve hala tickete cevap gelmedi 15 saat olmuş
yani riot bana göre çok yavaş ve ban sistemleri aşırı güçlü ama fazla abartı yani ortası yok mantığı instalocklar falanda saçma bence adam lıyor senin en iyi karakterini oynayamıyor ben hepp jett oynarken buna denk geldim
%99 Çalınmış hesap random verilen hesaplar kişisel hesaplar değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı