tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Valorant çok arkalanıyorum. Ölüm-kalım maçında 10 defa arkalanıyorum. Noob muyum diye sorarsanız Derecesis'te 10 kill üstü alıyorum her zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Valorant çok arkalanıyorum. Ölüm-kalım maçında 10 defa arkalanıyorum. Noob muyum diye sorarsanız Derecesis'te 10 kill üstü alıyorum her zaman.
KS KS tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #21 Artı 0 Eksi
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #22 tkg dedi: Valorant çok arkalanıyorum. Ölüm-kalım maçında 10 defa arkalanıyorum. Noob muyum diye sorarsanız Derecesis'te 10 kill üstü alıyorum her zaman. Genişletmek için tıkla... Ölüm kalım maçında arkalanman çok normal, reflekslerini geliştirirsen arkadaki oyuncuya daha kolay reaksiyon gösterebilirsin. Artı 0 Eksi
tkg dedi: Valorant çok arkalanıyorum. Ölüm-kalım maçında 10 defa arkalanıyorum. Noob muyum diye sorarsanız Derecesis'te 10 kill üstü alıyorum her zaman. Genişletmek için tıkla... Ölüm kalım maçında arkalanman çok normal, reflekslerini geliştirirsen arkadaki oyuncuya daha kolay reaksiyon gösterebilirsin.