Valorant'ta insanlar çok toksik

Eline pahalı vandal skini alınca adam olduğunu sanan, iyi oynuyor diye kendisini GM sanan, takımda yapılan en ufak hatada mikrofonu ağızına sokup ana ve babaya sövmekten başka bilmeyen bir oyuncu kitlesidir kendileri tavsiyem Tokyo ve Londra sunucularında bir el atamanız. İlaç gibi gelecektir size.

Evet o toxic havanın aynısı Lolde'de mevcut. Riot games oyunları kadar yediden yetmişe herkesin oynayabildiği ve sınırsız sohbet edebildiği bir oyun yok. Olsaydı eğer yine toxiclik olurdu. Riot Games ile alakası yok bu durumun.

Klasik kitle be hocam 8-11 yaş arası giriyor söve söve oynuyor işte.
8-11'i geç 20 25 yaşında adamlar 10 katı seviyem adamı vuramayınca sövüyor, oyuna alışmaya çalışıyorum vuramayınca sövüyorlar cart curt. Millet aşırı gergin, tam gaz modunda bile bu kadar gergin olunmaz.

Evet o toxic havanın aynısı Lolde'de mevcut. Riot games oyunları kadar yediden yetmişe herkesin oynayabildiği ve sınırsız sohbet edebildiği bir oyun yok. Olsaydı eğer yine toxiclik olurdu. Riot Games ile alakası yok bu durumun.
Lol ve Valorant’ın farkı Lol’de her türlü küfür edilirken (dini, milli ailevi) Valorant’ta sadece ailevi küfür ediliyor.

Eline pahalı vandal skini alınca adam olduğunu sanan, iyi oynuyor diye kendisini GM sanan, takımda yapılan en ufak hatada mikrofonu ağızına sokup ana ve babaya sövmekten başka bilmeyen bir oyuncu kitlesidir kendileri tavsiyem Tokyo ve Londra sunucularında bir el atamanız. İlaç gibi gelecektir size.

Arkadaşın dediği doğru 1 senedir Londra sunucusunda oynuyorum ve oyundan çok keyif alıyorum hiç kimse toksiklik yapmıyor.

Arkadaşlar ben eskiden küfür edip banlanan oyuncuydum. 1yıl ban yedikten sonra artık kendime geldim ve küfür edenleri avlamaya başladım, bugünden başlayaraktan bugün sadece 6 kişiyi küfürden banlattım. Valorant'ta çok toxic insan varmış meğerse.

Ben neden Valorant oynamıyorum sanıyorsunuz? Kitlesi berbat, özellikle Türk kitlesi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı