Valorant'ta çok fazla eksi yemek

Yagiz3461

Hectopat
Arkadaşlar, rankım bronz 3 idi. Her maç, ya 1. ya 2. oluyordum fakat sürekli kaybediyorum. Bir günde Bronz 1, 30 kademe puanına düştüm. Anlamadığım şey şu ki, benim 23 vurduğum maçta -22 yer iken 15 vuran arkadaşım -11 yiyor. Sebebi nedir?

Arkadaşlar, rankım bronz 3 idi. Her maç, ya 1. ya 2. oluyordum fakat sürekli kaybediyorum. Bir günde bronz 1, 30 kademe puanına düştüm. Anlamadığım şey şu ki, benim 23 vurduğum maçta -22 yer iken 15 vuran arkadaşım -11 yiyor. Sebebi nedir?

Oranlara bağlı arkadaşınız hesabı yeni açıp çok az lose almışsa ona daha az -lp verir.

Arkadaşlar, rankım bronz 3 idi. Her maç, ya 1. ya 2. oluyordum fakat sürekli kaybediyorum. Bir günde bronz 1, 30 kademe puanına düştüm. Anlamadığım şey şu ki, benim 23 vurduğum maçta -22 yer iken 15 vuran arkadaşım -11 yiyor. Sebebi nedir?

Silver 2 hesabım var. Eğer istersen birlikte girebiliriz arkadaşında gelir. Hak ettiğin rütbeye ulaşırsın en kötü Silver 1.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı