Laptop ama eskiden FPS yüksekti.
Muhtemel 3 sebep var: Laptop ısınıyor ve kendini kısıtlıyor bunun sebebi termal macunlar eskimiş olabilir veya fanlar toz kaplamış olabilir.
İkinci olabilecek sebep oyunu çalıştırırken arkada CPU nuzu sömüren bir arka plan uygulaması olabilir. Görev Yöneticisi'nden veya CMD'den bunu kontrol edebilirsiniz yani bir virüs girmiş olabilir.
Üçüncü olabilecek çözüm ise ısınmadan dolayı olmayan kısıtlama bunu kontrol edebilmek için Denetim masası/ Güç seçenekleri/ Gelişmiş güç seçenkleri/ İşlemci sınırlaması/ oradan kontrol edebilirsiniz
Benim bildigim bunlar![]()
Sadece Valorant'a girince mi böyle oluyor yoksa başka oyunlarda da böyle mi?
laptop kullanıyorsanız ısınmadan dolayı kendini kısıtlıyor olabilir. Eğer bilgisayarınız güçlü ise ayarları fulleyip öyle oynamak işe yarayabilirEvet böyle oluyor CPU çok kullanmıyor PC.
Laptop kullanıyorsanız ısınmadan dolayı kendini kısıtlıyor olabilir. Eğer bilgisayarınız güçlü ise ayarları fulleyip öyle oynamak işe yarayabilir.
Laptop ama eskiden FPS yüksekti.
Muhtemel 3 sebep var: Laptop ısınıyor ve kendini kısıtlıyor bunun sebebi termal macunlar eskimiş olabilir veya fanlar toz kaplamış olabilir.
İkinci olabilecek sebep oyunu çalıştırırken arkada CPU nuzu sömüren bir arka plan uygulaması olabilir. Görev Yöneticisi'nden veya CMD'den bunu kontrol edebilirsiniz yani bir virüs girmiş olabilir.
Üçüncü olabilecek çözüm ise ısınmadan dolayı olmayan kısıtlama bunu kontrol edebilmek için Denetim masası/ Güç seçenekleri/ Gelişmiş güç seçenkleri/ İşlemci sınırlaması/ oradan kontrol edebilirsiniz
Benim bildigim bunlar![]()
Gene sınırlıyor.
Ha bu arada eğer buradan sınırlamayı değiştirdiyseniz yeniden başlatmanız gerekiyorGene sınırlıyor.
Eğer ısınma sorunu olmadığından eminseniz muhtemelen virüs var. Aslında olabilecek bir sürü şey var ama en yüksek ihtimal virüs. Donanımsal bir sıkıntı da olabilir yani el ile kontrol edilemeyen. Bilgisayarınızda eğer antivirüs varsa tam tarama yapmanızı öneririm. Eğer kaliteli bir antivirüs ise bulacaktır bulamazsa da format atmaya kalkmayın virüs olduğu net değil çünkü
Ha bu arada eğer buradan sınırlamayı değiştirdiyseniz yeniden başlatmanız gerekiyor![]()
Üçüncü olabilecek çözüm ise ısınmadan dolayı olmayan kısıtlama bunu kontrol edebilmek için denetim masası/ güç seçenekleri/ gelişmiş güç seçenkleri/ işlemci sınırlaması/ oradan kontrol edebilirsiniz.
Benim bildigim bunlar
Eki Görüntüle 1295532
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.