Valorant'ta edilen küfürden dava açılabilir mi?

Uğraşmak istiyorsan ispatlanır sonuçta. Bizde de bilişim suçları denen bir şey var.
Tamam da ispat için birisinin maçı kayıt altına alması lazım değil mi? CS 2 maç kayıtlarında mikrofon konuşmaları yok diye biliyorum.

Tamam da ispat için birisinin maçı kayıt altına alması lazım değil mi? CS 2 maç kayıtlarında mikrofon konuşmaları yok diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla sohbet kısmının logunu tutuyorlar ama sesli konuşma tutulmuyor. Onun için kayıt alman lazım.

Hocam son durum ne açmış mı?

2 hafta içinde evine bir şey gelmezse sıkınti yok demektir

Belki hesabı silerseniz bulamazlar

Son düzenleme:
Oyunda bir kişiye dava açmak çok zordur yani bulunması çok zor sesli sohbetten küfür etmediysen bir sorun olmaz. Etsende çok zor yani bulunması. Onun için şakasına demiştir. Rahat olun hocam.

Düşünsenize mahallenizde bir ağabey var. Herkese hapishane anılarını anlatıyor. Tutuklanma sebebini sorduğunuzda size "oyunda bir elemana küfür ettik oda dava açmış" diyor. Gerçekten garip bir durum.

İyi ki sövmüşsünüz hocam bende taze sövdüm bir kıza ya bu kızlar oyun oynamasın de miyim de bazı kızlar lütfen oynamasın hiçbir şey yapamaz.

Düşünsenize mahallenizde bir ağabey var. Herkese hapishane anılarını anlatıyor. Tutuklanma sebebini sorduğunuzda size "oyunda bir elemana küfür ettik oda dava açmış" diyor. Gerçekten garip bir durum.

Yok yok öyle şeyler düşünmemeni tavsiye ederim bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…