Çözüldü Valorant'ta ekranı kaydırınca drop yiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Creax31

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600G.

16 GB RAM 3200 Mhz.

Asus Rog Strix RX 570

MSI Pro Series A520M-A PRO
Merhaba, aşağıdaki videoda sorunum vardır arada sırada düzelip yine oluyor ne yapabilirim? Ekran kartım RX 570.

Çözüm
Güncel ama tam ekran optimizasyonu nedir?

Oyunu çalıştırdıktan sonra Alt Tab atıp görev yöneticisine girin. Orada Valorant shipping 64 gibi bir şey olacak zaten işlemci kullanımı en yüksek olanlardan görebilirsiniz. Sağ tıklayıp dosya konumunu açın ve Valorant'ın exe dosyasına ulaşmış olursunuz. O dosyaya sağ tıklayıp özelliklere girdiğinizde ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye bir tiklenebilir seçenek olacak. Onu tikleyip tamam deyin ve tekrar oyuna girmeyi deneyin. Bu sorun ekran kartı sürücüsünden dolayı da olabilir. En son ekran kartı sürücüsü güncellemesinden sonra bu sorun başladıysa bir önceki ekran kartı sürücüsünü kurup tekrar deneyin.
Oyunun tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırakmayı deneyin, ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

Güncel ama tam ekran optimizasyonu nedir?

Oyunu çalıştırdıktan sonra Alt Tab atıp görev yöneticisine girin. Orada Valorant shipping 64 gibi bir şey olacak zaten işlemci kullanımı en yüksek olanlardan görebilirsiniz. Sağ tıklayıp dosya konumunu açın ve Valorant'ın exe dosyasına ulaşmış olursunuz. O dosyaya sağ tıklayıp özelliklere girdiğinizde ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak diye bir tiklenebilir seçenek olacak. Onu tikleyip tamam deyin ve tekrar oyuna girmeyi deneyin. Bu sorun ekran kartı sürücüsünden dolayı da olabilir. En son ekran kartı sürücüsü güncellemesinden sonra bu sorun başladıysa bir önceki ekran kartı sürücüsünü kurup tekrar deneyin.

Çözüm
1631366211736.png
Böyle Oldu

Sanırım Windows 11 kullanıyorsunuz. Windows 11'de Valorant gibi oyunların stabil çalışmadığı söyleniyor.

Yönetici olarak çalıştırmayı da açmıştım kapattım düzeldi deniyorum.
Sanırım Windows 11 kullanıyorsunuz. Windows 11'de Valorant gibi oyunların stabil çalışmadığı söyleniyor.

Düzeldi teşekkür ederim önceden donup 70e düşüyordu şu an 200'den 140a düşsede oynayabiliyorum teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı