Valorant'ta eskisi gibi oynayamamak

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Eskiden, bilgisayarım kötü olduğu için ortalama 75-100 FPS alıyordum. Bu yüzden karakter seçme ekranına hep son giriyor ve istemediğim karakterleri almak zorunda kalıyordum. Ancak buna rağmen aimim çok iyiydi; uçan kaçana tek atıyordum. Yüce 3 - immortal eloda çoğu maçta top frag oluyordum diyebilirim. Sonrasında yeni bir bilgisayar aldım. Eskisine göre çok daha iyi oynayacağımı düşünüyordum, fakat işler beklediğim gibi gitmedi. Şu anda oyunu 300-400 FPS ile oynuyorum ama eskisi kadar iyi performans gösteremiyorum. Oyundan hâlâ zevk alıyorum, fakat plat-dia elosunda sıkıştım. Yükselmek istiyorum ama şu anki kabiliyetimle bunu başaramıyorum ortalama 10 kill alıyorum. Nasıl eski halime döneceğimi de bilmiyorum. Size iki klip bırakacağım; izledikten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant'ı surekli oynuyorsanız birkac hafta oynamayın mental toparlayın. Bende Valorant'ta bir ara kotu oynuyordum ama mental toparladıktan sonra duzeldim.

Hocam, ben de 2-3 yıl önce çok iyi oynuyordum, canavar gibiydim. Geçen gün oyunu tekrar indirdim, ama eski performanstan eser yok. Nasıl antrenman yapılması gerektiğiyle ilgili birkaç video izledim, düzenli olarak da uyguluyorum, bayağı faydası oluyor. Ayrıca eski oyun ayarlarını bulman da çok önemli; ben hâlâ eski ayarlarımla oynuyorum. Bilek oyuncusu olduğum için 800 DPI, 1.001 sens kullanıyorum.

Hocam, ben de 2-3 yıl önce çok iyi oynuyordum, canavar gibiydim. Geçen gün oyunu tekrar indirdim, ama eski performanstan eser yok. Nasıl antrenman yapılması gerektiğiyle ilgili birkaç video izledim, düzenli olarak da uyguluyorum, bayağı faydası oluyor. Ayrıca eski oyun ayarlarını bulman da çok önemli; ben hâlâ eski ayarlarımla oynuyorum. Bilek oyuncusu olduğum için 800 DPI, 1.001 sens kullanıyorum.

Benim de ayarlarım sabit ama sebebini anlamadım.

Valorant'ı surekli oynuyorsanız birkac hafta oynamayın mental toparlayın. Bende Valorant'ta bir ara kotu oynuyordum ama mental toparladıktan sonra duzeldim.

Aslında ben zaten 1 hafta ara verdim 2 haftadır oynuyorum ama sebebini anlamadım gitti neden bu kadar kötü olduğumun.

Yüce-immo arası takılan birinin plat-elmas eloda sıkışması çok garip. Ben şu an yücelik 1 rankında takılıyorum. Karşıya immolar falan geliyor. Bir sürü de yan hesabı elmas 2 civarına çıkarıp saldım. Elmas 2'ye kadar çıkmak zor değil. Bazı hesapları da elmas 3 yaptım mesela.

Yalnız şunu söyleyebilirim. Zamanında yücelik yokken immo olmuşluğum var. 1 yıla yakın bir süre ara verdikten sonra tekrar girdiğimde Gold eloda tek yiyordum. Elmasa kadar zar zor çıktım. Sonra oyuna alışınca yüceliğe kadar geldim. Yan hesapları da elmas 2 civarına dediğim gibi rahatça çıkardım. Eski performansıma dönmem zaman aldı yani.

Yeni PC'ye geçerken ara mı vermiştiniz yoksa oynamaya devam mı ettiniz? Ara verdiyseniz ondan olabilir. Veya mental damage yemişsinizdir.

Yüce-immo arası takılan birinin plat-elmas eloda sıkışması çok garip. Ben şu an yücelik 1 rankında takılıyorum. Karşıya immolar falan geliyor. Bir sürü de yan hesabı elmas 2 civarına çıkarıp saldım. Elmas 2'ye kadar çıkmak zor değil. Bazı hesapları da elmas 3 yaptım mesela.

Yalnız şunu söyleyebilirim. Zamanında yücelik yokken immo olmuşluğum var. 1 yıla yakın bir süre ara verdikten sonra tekrar girdiğimde Gold eloda tek yiyordum. Elmasa kadar zar zor çıktım. Sonra oyuna alışınca yüceliğe kadar geldim. Yan hesapları da elmas 2 civarına dediğim gibi rahatça çıkardım. Eski performansıma dönmem zaman aldı yani.

Yeni PC'ye geçerken ara mı vermiştiniz yoksa oynamaya devam mı ettiniz? Ara verdiyseniz ondan olabilir. Veya mental damage yemişsinizdir.

Hocam yeni PC'ye geçtikten sonra oynamaya devam ettim sonrasında 1-2 ay arası bir süre oyuna ara verdim 1 ay önce de tekrar başladım mental olarak biraz damage yedim tabii ama o kadar da oyunumu leş gibi edip her maç 10 vuracak kadar da kötü olmadım yani.

Paylaştığım 2 klip biri oyuna ara vermeden hemen önce diğeri de şu anki halim bir insan 1-2 ay arası gibi bir sürede bu kadar kötü duruma düşebilir mi? Önceden de ara veriyordum ama hiç bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı