Valorant'ta gelişmek zor mu?

Hz, ekipman gibi etkenler oynayışı etkiler ama iyi oynamanıza engel değil. Oyun burst ateş, One tap e dayalı spray atılmaz bu oyunda. Ayrıca ateş ederken movement yapmanızda gerek. Peek atmayı bileceksiniz. Her oyunda peeker Advantage diye bir şey var. Kendinizi geliştirmeden kötü oynadığınızdan yakınıyorsanız kusura bakmayın yapacak bir şey yok.

Dakika başı ölerek mi geliştireceğim kendi mi? Peek atmak zaten basit bir olay tek sorun rakipler oyunu biliyor ben 50 seviye adamım. Ayrıca büyük ihtimalle Hz ve FPS yüzünden böyle oynuyorum. Çünkü ocak ayında 3 yıl sonunda ilk defa Valorant oynamıştım tam 3 yıl geçmişti son oyunumun üzerinden ve sunset diye bir map gelmiş oyuna onu o maç öğrendim daha ilk oyunumda Sage oynayarak 29 vurmuştum.

Skill kullanılmasını sevmiyorum.
Evet bence de aşırı sinir bozucu ama oyunun olayı o zaten maalesef.

TR kitlesi yüzünden Valorant'ı sevmiyorum. Neredeyse hiçbir FPS oyununda bir haftada iyi olamazsınız. Özellikle sürekli spray atarak adam vurmaya çalışırsanız, gelişeceğinizi de sanmıyorum. Gelişmek çok kolay olmaz ama karakterleri ve haritaları öğrenirseniz diğer oyunlar kadar zor değil.

Dakika başı ölerek mi geliştireceğim kendi mi? Peek atmak zaten basit bir olay tek sorun rakipler oyunu biliyor ben 50 seviye adamım. Ayrıca büyük ihtimalle Hz ve FPS yüzünden böyle oynuyorum. Çünkü ocak ayında 3 yıl sonunda ilk defa Valorant oynamıştım tam 3 yıl geçmişti son oyunumun üzerinden ve sunset diye bir map gelmiş oyuna onu o maç öğrendim daha ilk oyunumda Sage oynayarak 29 vurmuştum.

Evet bence de aşırı sinir bozucu ama oyunun olayı o zaten maalesef.

Aimini geliştireceksin game sense geliştireceksin. Kendini geliştirmek için bir şey yapmadıktan sonra ben neden kötüyüm oyun yüzünden demeyin.

Aimini geliştireceksin game sense geliştireceksin. Kendini geliştirmek için bir şey yapmadıktan sonra ben neden kötüyüm oyun yüzünden demeyin.
Riot çalışanı mısın niye savundun bu kadar😃
Son cümleyi oku.

TR kitlesi yüzünden Valorant'ı sevmiyorum. Neredeyse hiçbir FPS oyununda bir haftada iyi olamazsınız. Özellikle sürekli spray atarak adam vurmaya çalışırsanız, gelişeceğinizi de sanmıyorum. Gelişmek çok kolay olmaz ama karakterleri ve haritaları öğrenirseniz diğer oyunlar kadar zor değil.
Beni zorlayan spray olayı zaten ya ben one tap beceremem 60 fps oyunla.

Riot çalışanı mısın niye savundun bu kadar😃
Son cümleyi oku.

Beni zorlayan spray olayı zaten ya ben One tap beceremem 60 FPS oyunla.

Evet Riot çalışanıyım👍

Sadece siz kendinizi geliştirmediğiniz, kötü oynadığınız oyunu ben kötü oynuyorum oyun yüzündendir diyemezsiniz. Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok tabii ama gelişebilir siniz. Herkes bu oyuna Radiant olarak başlamadı.

Evet Riot çalışanıyım👍

Sadece siz kendinizi geliştirmediğiniz, kötü oynadığınız oyunu ben kötü oynuyorum oyun yüzündendir diyemezsiniz. Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok tabii ama gelişebilir siniz. Herkes bu oyuna Radiant olarak başlamadı.
Belki oyun bana göre değildir bunu fark etmem gerekir o yüzden oyun benim için kötüdür. Ayrıca bu oyunda kötü olmam oyunun saçma aim mekanikleri yüzünden. Ben mermi kaçırmazdım cod zamanlarımda şimdi mermi atamaz olduk.

1. Valorant'ın spray mekaniği yoktur, CS'nin aksine sabit bir spray pattern kullanmak yerine her vurduğunuzda rastgele bir spray pattern ortaya çıkarır. Aynı şekilde mermiler de sürekli sabit bir saçılmayla gitmek yerine silaha bağlı olarak belli bir oranda rastgele yerlere "yamularak" giderler.

2. Bir maç 20 vurup diğer maç 3 vurmanızın sebebi ise oyunun eşleştirme sisteminin dandikliğindendir, bilerek yapıldığını düşünüyorum, zira burada rank atlama maçlarında 1 LP az verip insanları defalarca 99 LP'de bırakan bir oyundan bahsediyoruz.

3. Oyun sizi aslında one tap denemeye zorlamıyor, zaten spray pattern diye bir şey olmadığı için spray denemek mantıksız, fakat bu mermilerin rastgele "yamulma" olayından dolayı one tap denemek de mantıksız, bunların yerine "burst" adı verilen, 2-3 mermi sıkıp A-D atma yöntemini denemelisiniz.

4. Karşıdaki Jett'in çıkmadan sizi vurması da ya pinginizle ya da sunucuların dandikliğiyle alakalıdır, zira ben hiçbir oyunda ping sorunu yaşamazken Valorant'ta absürtlük seviyesinde ping ve paket kaybı yaşıyordum, galiba Riot'un sunucuları bozuk. Ayrıca netcode da sorunlu olduğu için aşırı derecede "peeker's advantage" sorunu var, siz Jett'in çıkmadan sizi vurduğunu sanıyorsunuz ama aslında Jett'in ekranında adam zaten peeklemiş ve sizi çoktan vurmuş, yani Jett'in peeklediği bilgisi sizin ekranınıza geç geliyor, bu da yine sunucularla veya ping ile alakalı bir durum.

5. Eğer gerçekten meraklıysanız bir şans verebilirsiniz (3. maddedeki burst yöntemini kullanın) fakat kendinize birazcık da olsa saygınız varsa Riot oyunlarından kesinlikle uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı