Valorant'ta gereksiz uzaklaştırma aldım

YekcanPro

Hectopat
Oyuna dün gece bir kere girdim ama maça girmeden vazgeçip çıktım. Bugün girmeye çalıştığımda ise sürekli olarak VAN 152 hatasını alıyorum. Araştırma yapınca donanım uzaklaştırması olduğunu öğrendim. Birçok kez denedim yeniden başlattım hatta Vanguard'ı silip yeniden yükledim fakat düzelmedi. Hiç hile falan da açmadım, zaten hileler virüslü oluyor ya da paralı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Valorant'a geri dönebilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi hocam boşuna çabalamayın. Bende haksız yere ban yedim hatta konuda açtım.

Kesinlikle. İki tane ticket attım hiçbirinde yardımcı olmadılar.

@YekcanPro
Desteğe yaz.
Sistemin garanti yok ise spoofer kur.

Arkadaşım haksız ban yediği(yedirdiğim için) için desteğe bilet attı ve 3 gün sonra hesabını geri verdiler. Herhangi bir yanlışlık durumunda destek hemen yardımcı oluyor.
Ayrıca öyle işe yarayan ücretsiz spoofer bulmanız imkansız, piyasadaki çoğu spoofer tamamen zararlı yazılımdan ibaret haberiniz olsun. 100$-130$ paralara işe yarayan spooferlar var fakat TL'ye çevirince epey tuzlu.

Arkadaşım haksız ban yediği(yedirdiğim için) için desteğe bilet attı ve 3 gün sonra hesabını geri verdiler. Herhangi bir yanlışlık durumunda destek hemen yardımcı oluyor.
Ayrıca öyle işe yarayan ücretsiz spoofer bulmanız imkansız, piyasadaki çoğu spoofer tamamen zararlı yazılımdan ibaret haberiniz olsun. 100$-130$ paralara işe yarayan spooferlar var fakat TL'ye çevirince epey tuzlu.

Hocam öncelikle ben asla ve asla desteğin hiçbir şekilde yardımcı olduğunu kabullenmiyorum, kabullenmeyeceğim. Ben adamlara diyorum ki;

Merhaba Riot çalışanları, neden ban yediğimi, hangi maçta neden ban yediğimi, hesabımın incelenmesini istiyorum diyorum.

Peki adamların bana attığı mesaj donanım uzaklaştırması aldığımı söyleyip sadece kaç ay süreceğini söylüyor. Sadece kopyala yapıştır. Onlarca ticket attım 1 kere insan cevap vermedi sürekli olarak ya bot ya da kopyala yapıştır.
Size nasıl cevap verdiler bilmiyorum ancak ben ve benim gibi binlerce kişiyi böyle hiçe sayıp sadece ne olduğu belli olmayan anti-hack programı yüzünden bu hikayede yanan ben ve benim gibi haksız ban yiyen binlerce kişi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı