Valorant'ta günde 1 saat aim çalışmak yeterli mi?

• Konuyu başlatan VAC1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.025

VAC1

Zeptopat
Daha fazla  
Yaklaşık olarak üç gün önce aim geliştirme sürecine başladım. 1 saat Aim Lab çalışıyorum. Bu süre yeterli mi? Bir de ayrıyeten aim gelişene kadar ranked girmemek ne kadar mantıklı?

Yaklaşık olarak üç gün önce aim geliştirme sürecine başladım. 1 saat Aim Lab çalışıyorum. Bu süre yeterli mi? Bir de ayrıyeten aim gelişene kadar ranked girmemek ne kadar mantıklı?

Bence yeter hocam. Hiç oynamadım ancak 1 saat gayet yeterli gibi duruyor. Biraz da size bağlı tabii.

Girmeden yarım saat Aim Lab çalış sonra ranked gir aimimi geliştirene kadar ranked girmeyeyim dersen bence yanlış yaparsın çünkü ranked girince aynı psikolojı olmuyor gerçek maçtada kendini aim labda gibi hissedip soğukkanlı oynaman gerekiyor ve asıl aim gerçek oyunda oynayarak gelişir bence refleks filan.

Hocam yeterli bir süre. Ranked için şunu söyleyebilirim ki siz ne kadar çaba sarfetseniz de takım kötüyse maç zehir oluyor. Onun için aim çalışmalarından sonra ranked girerek rankınızı yükseltip daha rekabetçi maçlarda aiminizi kullanabilirsiniz.

Immortal 2 hatta 3 değilseniz AimLab gibi oyunlarda zaman harcamayın. En azından Diamond 2-3 olana kadar yarım saat poligon, ardından 2-3 dm yeterli. Poligon'da 2-3 tekrar 100 bot, sonrasında medium zorlukta 30 bot vurun. Özellikle 30 botta hızlı olmaya değil keskin olmaya çalışın, hatta yavaş çalışmanız daha iyi olur. Müzik aletlerinde de böyledir, bir şeyi hızlı yapmak için yavaş çalışmanız gerekir.
Ranked'dan korkmanıza gerek yok, dediğim programı uygulayıp girin oynayın.

Kendi yaptığımdan bahsedeyim sana Aim Lab'den günlük rutin olarak aim programı hazılamıştım kendime 25-30 dakika arası onu yapıyordum sonrasında oyuna girip poligon da 5'er dakika başka rutinler uygulayıp en az 2-3 maç ölüm kalım atıp oyuna giriyordum ve bunu 2 hafta uygulayarak bronz 1'den Gold 1'e çıkmıştım tabii sonrasında Gold oldum diye saldım :D ve 1 ay kadar girmeyip geçenlerde tekrar girdim bayağı gerilemişim süreklilik çok önemli benim söylediğim gibi Aim Lab+poligon+ölüm kalım maçı sonra ranked girersen ve bunu sürekli yaparsan 1 2 hafta gibi bir süre sonra gelişimi farkedersin. (bazı vuruşlarıma kendim inanmıyordum yanlış anlama vuruş çok abartı iyi değil ama gelişimi farkediyosun :D )

Kral konu açılalı çok geçmiş ama sana şöyle bir örnek vereyim. Diyelim ki futbol oynuyorsun. Sadece maç oynayarak veya top ile oynayarak gelişemezsin. Kondisyonunu kaslarını vb. şeyleride geliştirmen lazım. O yüzden Aim Lab' de oynaman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı