Valorant'ta hakaretten 1 yıl ban yemek

Özür dilenecek bir durum yok ki burada adamın bana ettiği lafların aynısını bende ona karşı ettim tek fark ülkesi nedeniyle 3-4 kelime daha fazla demem böyle ülkesi ile de fazla laf etmedim.
Sen doğru olan hakareti etmişsin kardeşim arkandayız.

Irkçılıkta öyle küfürlü bir şey demedim fakat? Kapa çeneni Arap tarzı kelimeler ve çok fazla bir miktar değildi yazdıklarım bu konu hakkında.
Arapı ırk olarak değil hakaret olarak kullanmışsın.

Miktarı fazla olduğu için açtım bu forumu. Hatasız olduğum için değil. Oyununu etkilemediğim bir durum için oyun banı yedim.
İlk banın değildir muhtemelen, son zamanlarda hiç ban yemediğine yüzde yüz emin misin?

Irkçılıkta öyle küfürlü bir şey demedim fakat? Kapa çeneni Arap tarzı kelimeler ve çok fazla bir miktar değildi yazdıklarım bu konu hakkında.
Özellikle son zamanlarda ırkçılığa karşı hiç bir yerde en ufak taviz verilmiyor en ufak şeyde banı yersiniz.

Arap'ı ırk olarak değil hakaret olarak kullanmışsın.

Argo ile birlikte kullandım. Küfürlü bir iletişim kurmadım kendisine ırkıyla alakalı.

İlk banın değildir muhtemelen, son zamanlarda hiç ban yemediğine yüzde yüz emin misin?

İlk banım değil fakat yediğim banlar en son 2 yıl önce falandı bu banı 2 yıl sonra ilk defa yiyorum.

Miktarı fazla olduğu için açtım bu forumu. Hatasız olduğum için değil. Oyununu etkilemediğim bir durum için oyun banı yedim.
Hocam işte ortada bir durum var. Yani süresi adamları pek ilgilendirmiyor. Ortada hata var mı var süresi önemli değil mantığı. Ben ifade edemedim kusura bakmayın.

Irkçılık yapmışsın. Bu da nefret söylemine girer ve hoş karşılanmaz. Doğrudan bir yıl ban yemeniz de mümkün değil. Muhtemelen önceden yasaklama aldığınız ve davranışlarınızı düzeltmediğiniz için sistem sizi "bir" yıl oyundan uzaklaştırmayı uygun görmüş ve böyle cezaların verildiğini görmek de sevindiriyor diyebilirim. Chat yapınca elinize ne geçiyor?

Değerlere sövmedikçe hakaretten yenilen banları haksız buluyorum. Kasten yaralama suçundan alınan adam ya 1 yıl yatıyor yatmıyor. Ben LoL'de heil Hitler yazdığım için 6 ay ban yemiştim. Gerçek suçlar işleyen insanlar bu kadar ceza alıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…