Valorant'ta hakaretten 1 yıl ban yemek

Bir oyun için yediğim banın süresi bana gereksiz fazla geldi.
Oo sen bir de uzun vadede elektronik ve elektrikli araçlar üstüne karbon vergisi fantezisini hayal et, dün köfte yedin bugün metroya binemezsin, ayrıca karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta geçtiğin için asansör de kullanamazsın - vatandaşlık puanın yetersiz bebişim, sıcacık Çin pilot uygulaması.

Oyun ve gerçek hayatta söylenen sözleri aşırı ciddiye alacak kadar psikolojisi sıkıştırılmış ve yönlendirilmiş olunduğundan, bunun da farkına varılmadığından, tırt gamez kim tarafından fonlanıyorsa ona yönelik eğlence ve ceza anlayışı gelişiyor.

Kendini rahatsız hissediyorsan mute'a alabilirsin, mesela en tatlı örnek müşteri temsilcilerinin büyük çoğunluğu müşterilerle konuşurken veya dinlerken mikrofonlarını kapatıyorlar, arada sayıp sövüp gülüp geçiyorlar.

Alakası yok. Şimdi forumda serbest olsa ben sana sövsem ya da hakaret etsem, sen kendinin değeri olduğun için mi değerlere sövmüş sayılıyorum? Şahsa hakaret ve değerlere hakaret farklı şeyler. Ben diyorum ki oyun cezası haksız. Sınırsız chat banı yese tamam derim. Oynamasına neden mani oluyorsun?

Bende bunu merak ediyorum işte chatten ban yesem kaderime razı gelip cezamı çekeceğim çünkü chati kötüye kullanmışım. Oyunu trollemedim ki oyundan uzaklaştırma yiyorum. Hem de 1 yıl.

Oo sen bir de uzun vadede elektronik ve elektrikli araçlar üstüne karbon vergisi fantezisini hayal et, dün köfte yedin bugün metroya binemezsin, ayrıca karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta geçtiğin için asansör de kullanamazsın - vatandaşlık puanın yetersiz bebişim, sıcacık Çin pilot uygulaması.

Oyun ve gerçek hayatta söylenen sözleri aşırı ciddiye alacak kadar psikolojisi sıkıştırılmış ve yönlendirilmiş olunduğundan, bunun da farkına varılmadığından, tırt gamez kim tarafından fonlanıyorsa ona yönelik eğlence ve ceza anlayışı gelişiyor.

Kendini rahatsız hissediyorsan Mute'a alabilirsin, mesela en tatlı örnek müşteri temsilcilerinin büyük çoğunluğu müşterilerle konuşurken veya dinlerken mikrofonlarını kapatıyorlar, arada sayıp sövüp gülüp geçiyorlar.

Adamla normal olarak oyunda konuşuyordum info olsun sohbet olsun. Kendisi saçma sapan hareketlere başladı benim ölmemi falan izledi. Üstüme skill attı ve laf attı bende buna karşılık verdim durduk yere adama hakaret veya ucube Arap tarzı laflar atmadım.

Bende bunu merak ediyorum işte chatten ban yesem kaderime razı gelip cezamı çekeceğim çünkü chati kötüye kullanmışım. Oyunu trollemedim ki oyundan uzaklaştırma yiyorum. Hem de 1 yıl.

Adamla normal olarak oyunda konuşuyordum info olsun sohbet olsun. Kendisi saçma sapan hareketlere başladı benim ölmemi falan izledi. Üstüme skill attı ve laf attı bende buna karşılık verdim durduk yere adama hakaret veya ucube Arap tarzı laflar atmadım.
Sen öyle yapmadın ama o seni ne olarak raporladı biliyor musun? Belki oraya yazmıştır 7 sülalemle ilgili muhteşem tantric seks posterleri bastırıp Frankfurt'un en işlek sokaklarına asacakmış.

Tabi burada başka bir nokta daha var, sesli konuşma ve yazılı konuşmaları delil olarak sunucu üstünden kaydedip kendileri gibi bir yapamay-zekaya okutuyor da olabilirler, o da çeviriyi kelime bazında alıyorsa ırkçılığa bağlaması çok kolay. Kendi ırkını korumanı ırkçılık sayan bir dünyada tam anlamıyla bir çifte standart.

Sen öyle yapmadın ama o seni ne olarak raporladı biliyor musun? Belki oraya yazmıştır 7 sülalemle ilgili muhteşem tantric seks posterleri bastırıp Frankfurt'un en işlek sokaklarına asacakmış.

Tabii burada başka bir nokta daha var, sesli konuşma ve yazılı konuşmaları delil olarak sunucu üstünden kaydedip kendileri gibi bir yapamay-zekaya okutuyor da olabilirler, o da çeviriyi kelime bazında alıyorsa ırkçılığa bağlaması çok kolay. Kendi ırkını korumanı ırkçılık sayan bir dünyada tam anlamıyla bir çifte standart.

Bu durumda ticket açsam kendileri manuel olarak bakmazlar mı?

Şu anda internet sitesinden baktım hakaret cezaları gibi cezalar maksimum 28 güne kadar çıkıyormuş. Bu konuyu söylersem düşürme gibi bir ihtimalleri var mı?
Bence dene, olumlu olursa buraya da yazmayı unutma.

1718576012495.png

Gene şansınızı deneyin de ümitlenmeyin derim çünkü Riot Games, bu konuda oldukça katı ve verilen banların süresini ne azaltıyor ne de tamamıyla kaldırıyor. @arasmaras.

Biraz fazla yemişsin gibi, "kız gibi" yazdığım için 3 ay yemiştim en yükseği oydu. Arka arkaya da ban yedim ama hiç 1 ay üstü olmamıştı. Gerçi en son hile olmadığım halde hile olduğumu düşünüp hesabıma Secure Boot zorunluluğu getirmişlerdi, normal Riot işte neyi doğru yapıyor ki. En son uzunca bir ticket atmıştım toksiklik yaptım farkındayım cart curt hesabıma kötü adamları veriyorsunuz diye, bileti silip hesabı düzeltmişlerdi, 3 4 ay sürdü sonra daha beter oldu ama işe yarayabilir.

Cinsiyet üzerinden nefret söylemi yapmışsınız. O yüzden 3 ay banlanmışsınızdır. Gördüğüm kadarıyla Riot, Valorant'ta bayağı katı. Keşke aynı katılığı LoL'de gösterse ve oyun toksiklerden bir arınsa. @297552.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı