Valorant'ta hakaretten 1 yıl ban yemek

Dostlarım Frankfurt'ta adam üstüme oynuyordu neon karakteriydi üstüme sarsma falan atıp sürekli Cry falan diyordu bende sinirlenip hakaret ettim aynı seviye karşılıkta ve Arap olduğunu anladım ve bununla ilgili bazı şeyler söyledim.

2 saat sonra oyuna giriş yaparken 1 yıl ban yediğim uyarısını aldım direkt olarak hesaba giriş yapamıyorum ve bu durum bana saçma geldi çünkü İstanbul sunucularında daha fazla hakaret var çok ağır küfürler duyduğumu hatırlıyorum reportlamaya rağmen onlara bir şey olmuyorken ben Frankfurt serverinde maksimum annesine 3-4 kere küfür edip Arap olmasıyla alakalı şeyler dediğim için 1 yıl ban yedim.

Bana mantıksız geliyor çünkü oyununu sabote etmiyorum zaten maçı umursamıyordu bana Q falan atıyordu. Oyundan uzaklaştırma almak yerine sesli sohbetten ve chatten ban almam gerekmez miydi? Veya 1 yıl yememem ben çok uzun zamandır ban yemiyorum çünkü ilk banımda bu çok uzun bir süre olarak geldi bana.
Reis Arap olduğu için ırkçılık yapmışsın işte belki ondan biraz fazladır desteğe falan yaz

Cinsiyet üzerinden nefret söylemi yapmışsınız. O yüzden 3 ay banlanmışsınızdır. Gördüğüm kadarıyla Riot, Valorant'ta bayağı katı. Keşke aynı katılığı LoL'de gösterse ve oyun toksiklerden bir arınsa. @297552.

LoL kitlesi ayrı bir dünya, evrenini çok sevdiğim ama asla oynayamayı öğrenemediğim bir oyun. Adını hatırlamıyorum ama sanırım ilk sıradaki şey Valorant'ın derecesizi ile aynı, oraya giriyorum diyorum ki oynamayı bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum lobide okey oyun başlıyor en ufak hatada Allah'ıma küfür yiyorum. En son botlarla oynarken yenildim tilt olup sildim.

Dostum sence ticket açsa düzeltirler mi? Beni haksız yere hile diye perma banlamışlardı açtıramamıştım.

Saçma sapan geri dönüşler oluyor. Yaşadığınız sorun için üzgünüz vs. diyerek geçiştiriyorlar genelde. Tabii geri dönüş yapmaları da bir şey.

Arkadaşım gelip burada laf kalabalığı yapmayın başka bir çaresi varsa yazın yoksa karışmaya.
Gerek de yok. Ticket atıp şansını denemekten başka çaresi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı