Valorant'ta hakaretten 1 yıl ban yemek

Ticket atsan bile büyük ihtimalle bir dahakine trolle karşı sakinliğini koru, onu mutele ve maç bittiğinde de oyunu satma sebebiyle ticket atman en doğrusu olacaktır maalesef şu an için banına müdahale yapamıyoruz falan derler.

Argo ile birlikte kullandım. Küfürlü bir iletişim kurmadım kendisine ırkıyla alakalı.

İlk banım değil fakat yediğim banlar en son 2 yıl önce falandı bu banı 2 yıl sonra ilk defa yiyorum.
Arap kelimesini sen zaten hakaret olarak kullanmışsın, küfür etmesen bile hakarettir çünkü ırkını tanımlamak için değil hakareten kullanmışsın.

Irkçılık yapmışsın. Bu da nefret söylemine girer ve hoş karşılanmaz. Doğrudan bir yıl ban yemeniz de mümkün değil. Muhtemelen önceden yasaklama aldığınız ve davranışlarınızı düzeltmediğiniz için sistem sizi "bir" yıl oyundan uzaklaştırmayı uygun görmüş ve böyle cezaların verildiğini görmek de sevindiriyor diyebilirim. Chat yapınca elinize ne geçiyor?

En son aldığım yasaklama 2 yıl önceydi.

@arasmaras, ne zaman aldığınız fark etmiyor işte. Sonuçta yasaklamayı almışsınız ve hesap geçmişinizde bu yasaklama gözükür.

Değerlere sövmedikçe hakaretten yenilen banları haksız buluyorum. Kasten yaralama suçundan alınan adam ya 1 yıl yatıyor yatmıyor. Ben LoL'de heil Hitler yazdığım için 6 ay ban yemiştim. Gerçek suçlar işleyen insanlar bu kadar ceza alıyor zaten.
Hakaret zaten değerlere sövmedir, ayrıca masum birşeyde değil, bazı insanları tetikleyecek şeyler ban sebebi.

Değerlere sövmedikçe hakaretten yenilen banları haksız buluyorum. Kasten yaralama suçundan alınan adam ya 1 yıl yatıyor yatmıyor. Ben LoL'de heil Hitler yazdığım için 6 ay ban yemiştim. Gerçek suçlar işleyen insanlar bu kadar ceza alıyor zaten.

Bir oyun için yediğim banın süresi bana gereksiz fazla geldi.

Bir oyun için yediğim banın süresi, bana gereksiz fazla geldi.

Toksiklik yapmadan önce düşünecektiniz, yapacak bir şey yok. Eğer kendime hakim olamıyorum diyorsanız Online oyunlar oynamamalısınız. Hikayeli oyunlara takılın.

Hakaret zaten değerlere sövmedir, ayrıca masum bir şeyde değil, bazı insanları tetikleyecek şeyler ban sebebi.

Alakası yok. Şimdi forumda serbest olsa ben sana sövsem ya da hakaret etsem, sen kendinin değeri olduğun için mi değerlere sövmüş sayılıyorum? Şahsa hakaret ve değerlere hakaret farklı şeyler. Ben diyorum ki oyun cezası haksız. Sınırsız chat banı yese tamam derim. Oynamasına neden mani oluyorsun?

Bir oyun için yediğim banın süresi bana gereksiz fazla geldi.

Adama sadece hakaret etseydin o kadar yemezdin zaten işin içine ırk girdiği için durum böyle. Son 2-3 yıldır Online oyunların sadece sadece oyun olduğunu öğrenebildim ve nadiren kişiye hakaret etsem de hiç ailevi değerlere küfür etmiyorum, kesinlikle oyunlar çok daha rahat geçiyor artık. Küfür ettikten sonra adamın daha fazla küfür etmesine, trollemesine sebep olacaksınız başka bir şey değil. Genelde maçın başındaki küçük tartışmalar hep büyüyor direkt baştan sakin olup takımı rahatlatırsanız %80 sorunlar kalkıyor. He bazısı hiç akıllanmaz onu da baştan anlarsın zaten mutele geç. Her türlü hakarete sınırsız ban gelmeli ki rahat oyun oynansın. Ceza küçük olunca bir faydası olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı